loading

THE DECLINE + GREAT SHAKES [GEANNULEERD]

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.50
Datum
DI 28 APR 2020
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Punk
Rock
00's
Tickets kopen

Op dinsdag 28 april staat het Australische The Decline voor je klaar, met support van Great Shakes. Zet je schrap voor een ferme dosis skatepunk!

THE DECLINE

De Australiërs van The Decline hebben hun vierde plaat uitgebracht “Flash Gordon Ramsay Street” op het Australische label Pee Records en in de EU op Bearded Puck Records. Sinds de release van de derde plaat zijn ze al veel internationaal aan het touren, door de EU, VS, UK, Australië en Mexico. Tijdens de tours hebben ze het podium gedeeld met bijvoorbeeld Face To Face (USA), Ignite (USA), C.J Ramone (USA), Frenzal Rhomb (Aus), A Wilhelm Scream (USA), Bodyjar (AUS),Strung Out (USA), Authority Zero (USA), The Flatliners (CA), Teenage Bottlerocket (USA), The Real McKenzies (CA) en Useless ID (Israel). Hun is stijl is snel, energiek en bulkt van de catchy hooks.

GREAT SHAKES

Het viertal achter Great Shakes komt uit de grensstreken tussen Nederland en België. De grootste invloeden zijn HotWaterMusic, Alkaline Trio, Weezer, Green Day en Social Distortion. Dat resulteert in catchy punk met een ruig randje!

Line-up

Collapse
The Decline
The Decline

In 2019 brachten de Australische skatepunkers het album ‘Flash Gordon Ramsey Street’ uit, en dat was volgens Melodic Punk Style het #6 album van 2019. Daarna vlogen ze door Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Australië voor hun tour, om 28 april te landen in De Kroepoekfabriek.

Collapse
The Great Shakes
The Great Shakes

In 2019 brachten The Great Shakes hun self-titled debuutalbum ‘The Great Shakes’ uit. Ze halen hun inspiratie bij Green Day, Social Distortion en Weezer.

OH HIROSHIMA + TÖRZS
Volgende event