loading

THE KIK

ROTTERDAMSE HELDEN GAAN AKOESTISCH

Informatie Collapse

Voorverkoop
25 euro
Deur
1.00
Datum
VR 18 JUN 2021
Open
18:30
Start
19:00
Genre
Nederlands
Pop
Rock
60's
Tickets kopen

Als onderdeel van onze Stadsgehoorzaal Take-over staat niets en niemand minder dan The Kik voor een dubbelshow op bühne! De Rotterdamse beathelden doen twee shows in de Grote Zaal op vrijdag 18 juni.

Dit item betreft de tweede/latere show.

The Kik – akoestisch

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van ‘Simone’ tot ‘Angela’ en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten! Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

DE STADSGEHOORZAAL TAKE-OVER

Deze show vindt plaats in de Stadsgehoorzaal als onderdeel van De KF Take-over. Say what? Yes, de KF Take-over! De Kroepoekfabriek beschikt jammer genoeg niet over voldoende capaciteit om met alle geldende maatregelen show te kunnen organiseren. Daarom hebben we besloten het buiten de deur te zoeken en het wél mogelijk te maken.

Het laatste weekend van november neemt De Kroepoekfabriek daarom de Stadsgehoorzaal over. Een weekend vol concerten en KF-programma speciaal voor de concertganger! Zo zie je Sandra van Nieuwland, The Kik, de regionale helden van KF Allstars en New Hammond Sound Project tezamen met een wel hele bijzondere yogasessie, compleet met techno en aromajockey.

De Stadsgehoorzaal biedt de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat wij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. En: voel je vrij om een mondkapje te dragen. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijg je altijd je geld terug, gegarandeerd. Bij ons zit je safe.

* Met de aanschaf van kaarten ga je automatisch akkoord met het naleven van geldende coronamaatregelen en -voorschriften, voor jouw veiligheid en die van anderen.
* Op de dag last van gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.
* Meezingen is helaas niet toegestaan, net als dansen.
* De genoemde kaartsoorten (rood/paars/geel/blauw) dienen voor een soepele en veilige inloop. Het is niet mogelijk je zitplek te kiezen.

Line-up

Collapse
THE KIK
THE KIK

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. The Kik in een succesmachine in optima forma! Met hun frisse Nederlandstalige muziek en humoristische, ontnuchterende houding gaat de band alweer een jaar of acht keihard en verkocht vrijwel alle zalen uit, inclusief Ahoy.

THE KIK
Vorige event
MAURINO
Volgende event