loading
Uit-
verkocht

THE KIK

ROTTERDAMSE HELDEN GAAN AKOESTISCH

Informatie Collapse

Voorverkoop
uitverkocht
Datum
DO 15 JUL 2021
Open
17:30
Start
18:00
Verwacht Einde
19:30
Genre
Pop
60's
Tickets kopen

The Kik gaat akoestisch, en wel in de Stadsgehoorzaal! Op donderdag 15 juli presenteren De Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal dit te gekke concert in het theater.

Dit item betreft de eerste/vroege show van 18.00u.

UPDATE: ook na de verscherpingen die op vrijdag 9 juli aangekondigd zijn, kan deze show gewoon doorgaan zoals gepland.

The Kik – akoestisch

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van ‘Simone’ tot ‘Angela’ en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten! Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk.

De Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek bieden de ruimte om 100% veilig en volgens alle geldende maatregelen te doen wat wij willen: met te gekke muziek de stad en regio een stuk leuker maken. Mocht het programma niet doorgaan door aangescherpte maatregelen of een andere oorzaak, dan krijg je gegarandeerd je geld terug. Bij ons zit je safe.

 

Met de aanschaf van kaarten ga je automatisch akkoord met het naleven van geldende coronamaatregelen en -voorschriften, voor jouw veiligheid en die van anderen.
Op de dag last van gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

 

Line-up

Collapse
THE KIK
THE KIK

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. The Kik in een succesmachine in optima forma! Met hun frisse Nederlandstalige muziek en humoristische, ontnuchterende houding gaat de band alweer een jaar of acht keihard en verkocht vrijwel alle zalen uit, inclusief Ahoy.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event