loading

THE LUCKY DUBE EXPERIENCE + KINGSTON EXPRESS

Informatie Collapse

Voorverkoop
11,50
Deur
€ 15.50
Datum
ZA 29 DEC 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Diep in de winter wordt het heet in Vlaardingen! Reggae-agency Big Lion Promotions brengt een holiday Special van ‘Reggae on the move! naar De Kroepoekfabriek op zaterdag 29 December. Tussen alle gezelligheid van de feestdagen door is dit hét evenement om aan de kou te ontsnappen, je moves te laten zien, en te genieten van niets anders dan lekkere reggae music!

The Lucky Dube Experience band

Het begon in 2013 toen Joey Jermain Martina en Faisal Bass elkaar ontmoetten. Later gingen zij met Ige Arc En Ciel op tour, waar de basis van The Lucky Dube Experience Band werd gelegd. Joey werd in het begin van 2018 benaderd door de manager van Lucky Dube’s originele band om met hen te touren als ze naar Europa komen. Voor hen was dit hét moment om de liefde voor Lucky Dube te doen heropleven. De band is een familie die de liefde voor Lucky Dube’s muziek deelt, en voor velen van hen is Lukcy de reden dat zij zelf muziek bespelen. The Lucky Dube Experience Band wil zijn muziek eren en de krachtige boodschappen die hij de wereld achterliet verspreiden.

Kingston Express

De Kingston Express is een van meest belovende, tienkoppige reggaebands uit Rotterdam. Met een mix van reggae, soul en jazz blaast deze band een muur van love, peace & unity op je af.
Stap in en laat je meevoeren via diepe baslijnen, scheurende gitaarsolo’s en een stevige blazerssectie naar de positive vibes!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event