loading

THE TARANTINO EXPERIENCE: RESERVOIR DOGS BAND + GEORGE BAKER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 17.50
Deur
€ 20.50
Datum
VR 4 OKT 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Ter ere van Quentin Tarantino zijn negende film ‘Once Upon A Time in Hollywood’ die in augustus uitkomt, is er een kick-ass avond waar vooral de briljante muziek in de films centraal staat. The Reservoir Dogs Band én niemand minder dan George Baker zie je op vrijdag 4 oktober in De KF.

THE HOLLYWOOD TOUR – RESERVOIR DOGS BAND

Dat Tarantino weet hoe hij een camera moet neerzetten en hoe je een dialoog schrijft, is alom bekend. Gedurende zijn loopbaan weet de meester ook altijd weer de juiste muziek te kiezen: cool, broeierig, sexy, gevaarlijk en rammelend.

De Nederlands/Belgische formatie Reservoir Dogs Band is zich daardoor vol gaan storten op dat repertoire en viert de nieuwe film met de beste muziek uit alle films van Tarantino in Tarantinostijl. De ultieme beleving voor film- en muziekliefhebbers, inclusief een echte Jack Rabbit Slims Twist Contest en natuurlijk een dj met enkel passend vinyl.

De RDB wordt tijdens hun set vergezeld door Mr. Little Green Bag zelf: George Baker. Bakers muziek leefde opnieuw op doordat de regisseur ‘Little Green Bag’ gebruikte als lead soundtrack voor zijn eerste film Reservoir Dogs in 1992.

De band speelde al meer dan 125 shows in binnen- en buitenland. Onder andere op de première van Django Unchained, 3FM en De Wereld Draait Door.

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event