loading

THIJS BOONTJES | KF 10 JAAR

DANS- EN SHOWORKEST

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
18.00
Datum
VR 17 SEP 2021
Open
20.30
Start
21.00
Genre
Alternative & indie
Pop
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek wordt tien jaar! Alle reden om dat op gepaste wijze te vieren met een serie van drie concerten. Op vrijdag 17 september treedt Thijs Boontjes aan met zijn Dans – en Showorkest.

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album ‘Geen Achttien Meer’ uit 2019 werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam!

 10 jaar KF

In september 2011 opende poppodium De Kroepoekfabriek officieel de deuren met optredens van De Staat, Winne, Zware Jongenz en Lucky Fonz. Er volgden nog heel veel artiesten, groot en gelijk, Nederlands en internationaal. We zijn mee gaan werken aan het Zomerterras, het Stadsstrand, hebben talloze jonge artiesten op weg geholpen met allerlei trajecten en optredens, toverden zwembaden om tot dampende nachtclubs en maakten van een skatebaan een festivalterrein met het Rock ’n Ramps Festival. Zo maar een kleine greep uit de wapenfeiten. Alle reden dus om trots te zijn en te vieren dat we er nog altijd zijn en zullen blijven!

Naast Thijs Boontjes zie je op zaterdag 18 september niemand minder dan Donnie, aka De Fenomeen, en tref je op zondag 19 september Spinvis aan in De KF. Natuurlijk kan ook een clubnacht niet ontbreken: na de show van Donnie neemt Blow The Speakers de zaal over.

Informatie

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.00
Datum
VR 17 SEP 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20.30
Start
21.00
Genre
Alternative & indie
Pop
Tickets kopen

ABBA ROCKS
Vorige event
DONNIE | KF 10 JAAR
Volgende event