loading

THIJS BOONTJES | KF 10 JAAR

DANS- EN SHOWORKEST

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.00
Datum
VR 25 MRT 2022
Open
20.30
Start
21.00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Pop
Tickets kopen

De show van Thijs Boontjes is één van de vier shows rondom de tiende verjaardag van De Kroepoekfabriek. Aanvankelijk zou deze plaatsvinden op vrijdag 17 september, toen op 17 december, maar door de geldende maatregelen hebben we deze show wederom moeten verplaatsen. De nieuwe datum is vrijdag 22 maart, dan komt Thijs Boontjes alsnog naar De KF om onze verjaardag vieren.

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album ‘Geen Achttien Meer’ uit 2019 werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam!

 10 jaar KF

In september 2011 opende poppodium De Kroepoekfabriek officieel de deuren met optredens van De Staat, Winne, Zware Jongenz en Lucky Fonz. Er volgden nog heel veel artiesten, groot en gelijk, Nederlands en internationaal. We zijn mee gaan werken aan het Zomerterras, het Stadsstrand, hebben talloze jonge artiesten op weg geholpen met allerlei trajecten en optredens, toverden zwembaden om tot dampende nachtclubs en maakten van een skatebaan een festivalterrein met het Rock ’n Ramps Festival. Zo maar een kleine greep uit de wapenfeiten. Alle reden dus om trots te zijn en te vieren dat we er nog altijd zijn en zullen blijven!

 

Informatie

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.00
Datum
VR 25 MRT 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20.30
Start
21.00
Genre
Alternative & indie
Pop
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event