loading

THIN WHITE DUKE: TRIBUTE TO DAVID BOWIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
11
Deur
14
Datum
VR 12 JUN 2020
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Indierock/ alternatief
Pop
60's
70's
80's
Tribute
Tickets kopen

Op vrijdag 12 juni staat Thin White Duke in De KF. Dit concert zal in het teken staan van het werk van David Bowie. Bowie was op vele vlakken actief en staat bekend als een van de belangrijkste popmuzikanten ooit.

THIN WHITE DUKE

Thin White Duke is een achtkoppige tributeband, opgericht in 2017, die hulde brengt aan de artiest, acteur, componist, zanger en kunstenaar David Bowie. Met 100% overgave! Met een charismatische frontman, een sound-a-like die dicht bij het unieke stemgeluid van David Bowie komt. Geflankeerd door ervaren achtergrondzangers en omringd door gepassioneerde muzikanten. Thin White Duke neemt je mee naar de verschillende decennia waarin Bowie de podia domineerde.

Bowie wordt gezien als een van de meest invloedrijke popartiesten uit de muziekgeschiedenis van de jaren 60 tot heden. Heroes, Space Oddity, Ziggy Stardust, Modern Love, Rebel Rebel, China Girl, Ashes to Ashes, Let’s Dance.. Wie kent ze niet? Maar er worden ook nummers gebracht van het laatste album van David Bowie, Black Star. Nummers die Bowie zelf nog nooit live heeft kunnen laten horen.

“I will sit right down, waiting for the gift of sound and vision
And I will sing, waiting for the gift of sound and vision”

Informatie

Voorverkoop
11
Deur
14
Datum
VR 12 JUN 2020
Voorverkoop
11
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Indierock/ alternatief
Pop
60's
70's
80's
Tribute
Tickets kopen
VOLTAGE
Vorige event
ROCK 'N RAMPS NEXT TOP BAND
Volgende event