loading

THIN WHITE DUKE: TRIBUTE TO DAVID BOWIE

DE BEKENDE HITS EN DE VERBORGEN JUWEELTJES

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.00
Deur
15.00
Datum
ZA 13 FEB 2021
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Indierock/ alternatief
Pop
60's
70's
80's
Tribute
Tickets kopen

Op zaterdag 13 februari staat Thin White Duke in De KF. Dit concert zal in het teken staan van het werk van David Bowie. Bowie was op vele vlakken actief en staat bekend als een van de belangrijkste popmuzikanten ooit.

THIN WHITE DUKE

Thin White Duke is een achtkoppige tributeband, opgericht in 2017, die hulde brengt aan de artiest, acteur, componist, zanger en kunstenaar David Bowie. Met 100% overgave! Met een charismatische frontman, een sound-a-like die dicht bij het unieke stemgeluid van David Bowie komt. Geflankeerd door ervaren achtergrondzangers en omringd door gepassioneerde muzikanten. Thin White Duke neemt je mee naar de verschillende decennia waarin Bowie de podia domineerde.

Bowie wordt gezien als een van de meest invloedrijke popartiesten uit de muziekgeschiedenis van de jaren 60 tot heden. Heroes, Space Oddity, Ziggy Stardust, Modern Love, Rebel Rebel, China Girl, Ashes to Ashes, Let’s Dance.. Wie kent ze niet? Maar er worden ook nummers gebracht van het laatste album van David Bowie, Black Star. Nummers die Bowie zelf nog nooit live heeft kunnen laten horen.

“I will sit right down, waiting for the gift of sound and vision
And I will sing, waiting for the gift of sound and vision”

Line-up

Collapse
Thin White Duke
Thin White Duke

De achtkoppige tributeband brengt een ode aan David Bowie. Tijdens dit concert komen alle grootste hits voorbij, maar er zullen ook nummers van het album ‘Black Star’ aan bod komen, die Bowie zelf nooit meer live heeft kunnen laten horen. Vorig jaar tourden ze door het Verenigd Koninkrijk en dit jaar komen ze naar De Kroepoekfabriek.

JENNIE LENA
Vorige event
MAURINO
Volgende event