loading

THIN WHITE DUKE: TRIBUTE TO DAVID BOWIE

DE BEKENDE HITS EN DE VERBORGEN PARELS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
ZA 16 OKT 2021
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Pop
60's
70's
80's
Tribute
Tickets kopen

Op zaterdag 16 oktober staat Thin White Duke in De KF. Dit concert zal in het teken staan van het werk van David Bowie. Bowie was op vele vlakken actief en staat bekend als een van de belangrijkste popmuzikanten ooit.

THIN WHITE DUKE

Thin White Duke is een achtkoppige tributeband, opgericht in 2017, die hulde brengt aan de artiest, acteur, componist, zanger en kunstenaar David Bowie. Met 100% overgave! Met een charismatische frontman, een sound-a-like die dicht bij het unieke stemgeluid van David Bowie komt. Geflankeerd door ervaren achtergrondzangers en omringd door gepassioneerde muzikanten. Thin White Duke neemt je mee naar de verschillende decennia waarin Bowie de podia domineerde.

Bowie wordt gezien als een van de meest invloedrijke popartiesten uit de muziekgeschiedenis van de jaren 60 tot heden. Heroes, Space Oddity, Ziggy Stardust, Modern Love, Rebel Rebel, China Girl, Ashes to Ashes, Let’s Dance.. Wie kent ze niet? Maar er worden ook nummers gebracht van het laatste album van David Bowie, Black Star. Nummers die Bowie zelf nog nooit live heeft kunnen laten horen.

“I will sit right down, waiting for the gift of sound and vision
And I will sing, waiting for the gift of sound and vision”

Thin White Duke is:

  • Vielub Antonius op basgitaar
  • Joop Kemperman op drum
  • Martin Suijs op lead gitaar
  • Sanny Pepper als aansturing voor backing

Support: Sylvie Stone

De support van deze avond is Sylvie Stone. Dit indietrio tourde tot begin 2020 langs de Nederlandse poppodia als voorprogramma voor Tim Akkerman & The Ivy League. De afgelopen tijd heeft het drietal de tijd genomen om aan hun sound te werken en de band daarmee richting een volwassener vaarwater te sturen. Met nieuwe muziek en bomvol energie kijken ze uit naar het nieuwe seizoen. Met als eerste op de agenda de show als support van Thin White Duke!

LET OP! Wij controleren onze bezoekers op een geldige QR-code aan de deur. Houd hier rekening mee wanneer je je ticket aanschaft. Verder verandert er niets aan je avond uit. Veel plezier alvast!

Line-up

Collapse
Thin White Duke
Thin White Duke

De achtkoppige tributeband brengt een ode aan David Bowie. Tijdens dit concert komen alle grootste hits voorbij, maar er zullen ook nummers van het album ‘Black Star’ aan bod komen, die Bowie zelf nooit meer live heeft kunnen laten horen. Vorig jaar tourden ze door het Verenigd Koninkrijk en dit jaar komen ze naar De Kroepoekfabriek.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event