loading

TIM VANTOL

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,00
Deur
10,00
Datum
VR 25 OKT 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02.00
Tickets kopen

Op vrijdag 25 oktober 2013 betreedt punkrocktroubadour Tim Vantol het podium van De Kroepoekfabriek. Hij speelde in het verleden met punkrockbands als Antillectual en tourde intensief (met band of alleen) door heel Europa. Ook reisde hij mee met grote namen als Nothington, Chuck Ragan, Dave Hause en The Menzingers.

Op 19 april verscheen zijn tweede album ‘If We Go Down, We Will Go Together’. Het album bestaat uit negen akoestische folk/punk songs, met Tim Vantol’s herkenbare mooie, rauwe stemgeluid dat doet denken aan Frank Turner en Chuck Ragan met een vleugje Gaslight Anthem.

Sparrow Falls is een zeskoppige post-punk/rock band uit het zuiden van Nederland. De band speelt een unieke mix van rauwe, eerlijke punkrock en dramatische rock met een vleugje 80s hardrock!

Najaar 2013 markeert de release van Sparrow Falls’ nieuwe EP Maelstrom. Opnieuw opgenomen met producer Igor Wouters (Gold, Backfire!, Born From Pain) in Amsterdam Recording Company, werken zes nieuwe nummers het post-punk/rock-geluid van Sparrow Falls uit: dwingende kracht en betrokken overpeinzingen, interessante melodieën en massieve samenklanken, knallende gitaren en een eenzame piano. Net als de schemerlampen op het podium die de energieke en roerende liveshow van de band
bijlichten, weet de band uit vrijwel elk muzikaal genre een lichtpuntje te omvatten. Volgens muziekblad LiveXS is Sparrow Falls “post-hardcore, punk en metal met een gezellige Limburgse insteek. Een optreden van Sparrow Falls onderga je met een enorme glimlach op je gezicht, maar ondertussen worden de sokken van je voeten gerockt.”

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Tim Vantol, er kan om gevraagd worden.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event