loading

Tokoloko

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 3 OKT 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Op donderdag 3 oktober is er een vette verse editie van Tokoloko, de maandelijks terugkerende bandavond van De Kroepoekfabriek. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken! Dit keer krijg je er gratis en voor niets About Today, Do I Know You en Blueberry op een dienblaadje gereserveerd…


About Today
About Today speelt art-rock. Muziek die gebaseerd is op rijke harmonieën, mooie melodieën, dynamiek en veel energie. De band flirt met postrock, grunge en zelfs progressieve elementen, ondersteund door een sterke visuele identiteit en krachtige live performance. De bezetting van baritongitaar, gitaar en drums, aangevuld met gestreken gitaren, geharmoniseerde zangpartijen en speciale effecten, resulteert in een intense en afwijkende sound. Klinkt als? Nou… hoewel hun muzikale smaken breed verdeeld zijn, is About Today in belangrijke mate beïnvloedt door bands zoals And So I Watch You From Afar, The Joy Formidable, Foals en Moss. Zoals 3voor12/Zuid-Holland het typeerde: ‘Death Cab For Cutie maar dan harder’.

Do I Know You
Do I Know You, ofwel ‘DIKY’, is een driemans formatie die het publiek weet te boeien met een ijzersterke mix van akoestische en elektrische rock songs. De drie Rotterdamse heren combineren de beste elementen uit de huidige popmuziek met de sterke rockklanken uit de jaren ’90 en creëren hiermee een toegankelijk geluid met een rauw randje. Ze weten wat ze doen en zijn niet bang om kleine liedjes af te wisselen met grootse rocksongs. Do I Know You laat de basisinstrumenten uit de popmuziek samensmelten en gaat hiermee verder waar bands als Pearl Jam, Matchbox 20, Days of the New en Live eerder aan begonnen. Do I Know You weet er een eigen stempel op te drukken en met de samenzang die net dat extraatje kleur geeft zetten ze een goede mix van mooie en rauwe songs neer.

Blueberry
Kenmerkt zich door ruige gitaar riffjes, pompende baslijntjes en retestrakke drums. Klinkt als rockmuziek met een vleugje garage-en-indierock. Intense muziek is het, gedragen door een uiterst charmante frontman. Gevormd door ‘een briljante ingeving en een beetje talent en een boel motivatie en inspiratie’.

 

 

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 3 OKT 2013
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event