loading

Tokoloko

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 14 NOV 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken!Dit maal staan er weer die lekkere rockbands op het podium van De Kroepoekfabriek, namelijk Rebelstar, Special Steve en Jokers Carnival.

Rebelstar
Van begin af aan was het duidelijk wat Rebelstar koos als muzikale richting: old skool hardrock met de invloed van hedendaagse rock en metal. Met zware, catchy riffs en sterke, melodieuze hoge zang wil Rebelstar hardrock weer populair maken onder de massa. Deze vierkoppige band vormen met elkaar een springlevende rock ’n roll machine!

Special Steve
Special Steve is een rock-/stonerband bestaande uit de vrienden Bas (bass), Vladimir (zang/gitaar) en Bart (zang/drums). Met vloeiende en moeiteloze instrumentatie, melodieuze en krachtige zang en voldoende rasp komen zij op het podium van De Kroepoekfabriek rocken. Om muziek serieuzer te nemen, heeft Special Steve onlangs een EP uitgebracht met de naam ‘Weapons Of Mass Attack. Vier tracks die je meenemen naar een bezwete, ziedende kelder vol vuistpompen en ‘beer-chugging’ rockmuziek van Nederlandse grond.

Jokers Carnival
Een band uit ons eigen Vlaardingen! Bart (zang/gitaar), Koos (bass) en Tim (drums) speelden voor het eerst in deze setting tijdens ‘Patent op Talent’ in De Kroepoekfabriek. Ze wonnen gelijk de eerste prijs en zijn dus maar bij elkaar gebleven… Het doel van Jokers Carnival is ‘to play as loud and dirty as possible’.

 

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 14 NOV 2013
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event