loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 11 JUL 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00

Op donderdag 11 juli is er weer een kersverse editie van KF’s vaste bandavond Tokoloko, met wederom een drietal fijne bands uit de buurt. Deze keer betreden End of Line, Red Cherry en MXRCXL het podium.

End of Line
De in 2012 opgerichte band End of Line gaat los met ruige trash metal, die wordt afgewisseld met melodische riffs en baspartijen, krachtige ‘loco’ drums en ruige vocals. De zanger en bassist verzorgt met zijn ruige stem en basloopjes die doen denken aan Tool voor een heuse show terwijl gitarist intelligente riffs en melodische solo’s uit zijn gitaar schudt. Zij worden begeleid door de ‘losgeslagen drummer’ ofwel ‘mr. El Loco’, die met zijn snelle hand- en voetenwerk en loco attitude de band compleet maakt.

Red Cherry
Rock ’n Roll uit de jaren zeventig als basis, met een frisse muzikale insteek uit de tijden der nu. Dat is hoe de vier heren van Red Cherry zich omschrijven. De stuwende, ritmische en bluesy muziek legt de link tussen het Led Zeppelin van toen en het Foo Fighters uit het heden.

MXRCXL
MXRCXL (spreek uit: ‘Marcel’) is een alternatief, vuig bandje uit Rotterdam en omgeving. De aanstichter is Marcel Jansen, een alleskunner, die in 2010 in eigen beheer een korte EP uitbracht, waarop hij bijna alles zelf inspeelde. Omdat deze EP goed aansloeg vond hij het tijd om serieuzer te werk te gaan en er ontstond een heuse band. Het resultaat: een nieuwe EP genaamd ‘A Laughing Matter’. De muziek van MXRCXL is niet in een hokje te plaatsen. Invloeden van Rush en Faith No More wisselen elkaar af met zo nu en dan een smakelijke mix van grunge en hardcore.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event