loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 5 SEP 2013
Open
20:30
Start
21:00

Op donderdag 5 september is er weer een kersverse editie van KF’s vaste bandavond Tokoloko, met wederom een drietal fijne bands uit de buurt. Deze keer betreden Shaking Haze, Crystal Water en Volle Melk het podium van De Kroepoekfabriek.

Shaking Haze
Shaking Haze is een hard rockende stoner band uit Vlaardingen en Schiedam. Luc Planken houdt al zijn hele leven van rockmuziek. Hij groeide op met bands als Guns ’n Roses, Iron Maiden en The Black Crowes en begon al op jonge leeftijd met muziek maken en optreden. In het najaar van 2012 besloot hij een stoner band te beginnen samen met zijn schoolvriend Rolf Eijgenraam. Daarna voegden zanger Brian Groenhorst, bassist Dario van der Sloot en drummer Damy Goudriaan zich bij de band. Momenteel zijn ze druk bezig met het schrijven van eigen nummers en het zal dan ook niet lang meer duren voordat er een eerste album uitgebracht zal worden.

Crystal Water
Crystal Water is Haagse alternatieve rockband bestaande uit drie jongens: Pijke de Grood, Michel Mutsaerts en Jesse Kuiper. Ze worden erg beïnvloed door Britse bands, zoals Arctic Monkeys, Oasis, Kasabian en The Beatles maar ook psychedelische geluiden van bijvoorbeeld Tame Impala vormen een inspiratie bron voor hun muziek.

Volle Melk
De undergroundband Volle Melk bestaat uit zanger Jelle, gitarist Elian, bassist Rico en drummer Sjors. Deze vierkoppige formatie maakt er een zooitje van op het podium. Ze doen filosofisch, maar in werkelijkheid zijn ze niet serieus te nemen. En bovenal zingen ze Nederlandstalige nummers die soms nog wel een bizarre wending hebben. Maar, bij het zien van deze band, ben je verzekerd van een avond vol vermaak, engelengezang en geniale creativiteit.

RAY FUEGO
Volgende event