loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 13 FEB 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken! Dit maal staan er weer drie lekkere bands op het podium van De Kroepoekfabriek, namelijk Tom Greendale, Sweet Solutions en The Tides.

Tom Greendale
Tom is een gitarist, zanger en songwriter, die – zoals je hoort – een beetje is beïnvloed door artiesten als John Mayer, Bob Dylan, Neil Young en Grateful Dead. Greendale’s muziek is een mix tussen pop, folk en blues. Samen met zijn band staat hij garant voor akoestische ballads, folk geinspireerde gitaarriffs en huilende bluessolo’s. Emotie en bezieling met ballen dus!

Sweet Solutions
Sweet Solutions begon ooit als schoolband. De band kreeg de smaak te pakken en ging door. De heren maken pop/rock en één ding is zeker: je wordt er blij van!

The Tides
Deze Schiedamse band maakt rock met een rauw randje. Dat rauwe randje wordt keurig afgerond door een juiste dosering pop. The Tides spelen live zowel covers als eigen nummers.

Aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt van alle Tokoloko-bands van 2014. De bands die de meeste aanhang weten mee te nemen zijn verzekerd van een plekje op KF LIVE!

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 13 FEB 2014
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event