loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 13 MRT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken! Dit maal staan er weer drie lekkere bands op het podium van De Kroepoekfabriek, namelijk Too Loud For Granny, Urban Distortion en Sonic Rocket.

Too Loud For Granny
Deze driekoppige punkrockband met roots in Rotterdam en Utrecht streeft naar de punkrocksound van vroeger, maar combineert dit tegelijk met catchy popmelodietjes, ska, reggae, folk en gipsy. Bij elkaar opgeteld hebben de heren al wat jaren podiumervaring, wat zich vertaalt in een wervelende show vol muzikaliteit en vermaak.

URBAN DISTORTION
Deze stevige rockband uit het hart van Schiedam rond drummer Michell van Krugten en Ronald de Groot zijn klaar voor het grote publiek. Na enige formatie wisselingen zijn zij nu compleet, met Ronald Barto op 2e gitaar, Damy Goudriaan op bass en Ad van der Made op zang. Are you ready to be blown away?

Sonic Rocket
Net als Too Loud For Granny komt Sonic Rocket uit de regio Rotterdam/Utrecht. De vier bandleden zijn als bezoeker zelf regelmatig bij uiteenlopende concerten te zien, van jazz tot metal. Dit is ook wel in de muziek van de band zelf te horen, al blijft wat zij zelf spelen toch voornamelijk funkrock.

Aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt van alle Tokoloko-bands van 2014. De bands die de meeste aanhang weten mee te nemen zijn verzekerd van een plekje op KF LIVE!

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 13 MRT 2014
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event