loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 8 MEI 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Het beloofd een stevig avondje pretpunk te worden, deze tweede donderdag van mei. Drie bands uit de regio, waarbij de lol en/of de liefde voor muziek van het podium af zal denderen.

GEWOON FUCKING RAGGEN
Gewoon Fucking Raggen is een trio uit Rotterdam. Volgens eigen zeggen vallen ze je trommelvliezen aan met halsbrekende snelheid en een volume waar je hersens van ontploffen. Een gewaarschuwd mens telt tot vier! Oordoppen verkrijgbaar bij de garderobe.

ZACHTE G HARDE P
Even stijlvol als stijlloos laat deze band, met bij elkaar meer dan 140 jaar ervaring, zien hoe de punkplank geraakt dient te worden. Vanuit alle windstreken binnen de landsgrenzen zijn de leden van Zacht G Harde P neergestreken in Rotterdam, om van daaruit met behulp van hun Zuid-Nederlandstalige album werelddominantie af te dwingen.

THE UGLY DUCKS AND ME
Met de wortels stevig gedrenkt in de Schiedamse jenever legt deze band een stevige garagebluesgrunge basis van speelse riffs en strakke drums voor hun  teksten over de dingen die er tenminste echt toe doen.
Nadat ze rond Kerst 2011 van de aardbodem waren verdwenen, zijn deze lelijke eendjes herrezen voor een eenmalige reünie.

Aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt van alle Tokoloko-bands van 2014. De bands die de meeste aanhang weten mee te nemen zijn verzekerd van een plekje op KF LIVE!

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 8 MEI 2014
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
DANGERZONE
Volgende event