loading

TOKOLOKO + CD PRESENTATIE KF LIVE!

Informatie Collapse

Datum
DO 12 JUN 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00

Bands uit de buurt! Met deze maand:

Naast de drie bands die deze avond in onze schijnwerpers staan, heeft Tokoloko nog iets te vieren. Tijdens deze editie vindt de presentatie plaats van de KF LIVE 2013! cd.
Deze live-compilatie is opgenomen tijdens KF LIVE! op 20 december 2013 en bevat tracks van  Volle Melk, Silver Linings, Stand-Up 69, Exit Through, The Indestructible Lumpia en De Dood. Deze zes bands hebben tijdens de verschillende Tokoloko-avonden van 2013 het meeste publiek op de been weten te brengen en hebben daardoor een plekje veroverd op KF LIVE.
Bezoekers krijgen na afloop een exemplaar mee.

We zouden door dit heuglijke nieuws bijna vergeten dat er ook gewoon weer nieuwe bands staan te popelen om alles te geven op het podium van De Kroepoekfabriek. En dat zou zonde zijn. Want Raise the Ace, Abby Lies en Jordi Abel zijn stuk voor stuk de moeite waard om te gaan zien. En wie weet staan deze drie bands wel op deel twee van KF LIVE!

RAISE THE ACE
Vlaardings/Rotterdamse funkrockband die er alles aan zal doen om het publiek in beweging te krijgen.

ABBY LIES
Met Abby Lies hebben we een primeur in huis. Deze avond staat voor de band namelijk in het teken van hun podiumdebuut. Naar eigen zeggen maakt Abby Lies Pop/rock met een twist. Eigen werk is onderweg.

JORDI ABEL
Deze singer songwriter heeft al eens op het open podium bij ons geschitterd en is nu terug met band.

 

En zoals altijd is TOKOLOKO geheel gratis toegankelijk.

Aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt van alle Tokoloko-bands van 2014. De bands die de meeste aanhang weten mee te nemen zijn verzekerd van een plekje op KF LIVE!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event