loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
DO 30 OKT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Elke laatste donderdag van de maand is er Tokoloko. De plek om (gratis) nieuwe bands te checken. Donderdag 30 oktober hebben we Nisse Bodil en Lukewarm Ocean al op ons podium staan. De derde band wordt snel bekend gemaakt. Houd de website in de gaten! 

NISSE BODIL
Op haar vijftiende raakt Nisse Bodil verslingerd aan bands als Nirvana, The Distillers, Joy Division en Black Flag. Hun gevoelige en eerlijke liedjes motiveren Nisse om haar eigen muziek te schrijven. Na jaren van experimenteren start ze in 2014 haar eigen carrière. Nisse Bodil speelt grunge/punk rock/indie.

LUKEWARM OCEAN
Lukewarm Ocean is een alternatieve rockband met leden uit Leiden, Den Haag en Rotterdam. De mannen vormen de band sinds 2012. De band repeteert in een oude brandweerkazerne. 30 oktober zijn de gemaakt creaties in de vorm van een krachtige, pure en energieke performance live te horen bij De KF.

WHOOOM
Whoom bestaat sinds het begin van dit jaar. Vanuit een oude vervallen loods werken de drie behaarde bandleden aan nieuwe heavy songs. Hierbij worden twee regels aanbeden: heavy stonerrock en een ode aan voedsel. De combinatie van laaggestemden gitaren en drumstellen en een berg aan bas-en gitaarversterkers maken Whooom een heavy band met groovy tunes.
Klinkt als : Sleep, The Obsessed, Red Fang.

 

 

 

 

 

RAY FUEGO
Volgende event