loading

TOKOLOKO: LIFELESS PAST + THE ARTHURS + LEFT IN SUSPENSE + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 21 JUN 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Genre
Indierock/ alternatief
Punk
Rock
Tickets kopen

Op vrijdag 21 juni staat er weer een gloednieuwe Tokoloko op de planning. Bij deze avond kan je GRATIS naar binnen lopen, genieten van verschillende bandjes én een lekker biertje.

The Redstone Circus

The Redstone Circus is een band uit Den Haag die een solide basis van rock aanvult met blues en pop. De nummers balanceren tussen sexy, melancholie en opwinding. De muziek van The Redstone Circus is stevig, verleidelijk, vuig en verrassend vertrouwd, maar biedt soms een rustpunt in het spektakel.

De alternatieve rock muziek van The Redstone Circus haalt haar inspiratie van helden als Jack White, Emilie Autumn en LCD Soundsystem, maar bovenal heeft de band een sterk eigen geluid. Door de dubbele leadzang, de overstuurde bas en de actieve drums, maar vooral ook door de unieke sfeer die ze bij optredens weten neer te zetten.

The Arthurs

The Arthurs is een indie rock band, opgericht door gitarist, zanger en songwriter Robin den Drijver. In juni 2017 bracht de band debuutalbum ‘When I’m Sane’ uit. De band maakt melodieuze, rauwe indie rock muziek, waarbij donker elektrisch gitaargeweld wordt afgewisseld met ingetogen en dromerige, soms psychedelische composities met invloeden van bands als The Doors, The Smiths, Nirvana, en Pixies. Echter, The Arthurs onderscheidt zichzelf vooral door een eigen stijl en geluid.

De band werkt momenteel aan de opvolger van debuutalbum ‘When I’m Sane’, welke zeer lovende recensies kreeg. The Arthurs is een zeer ambitieuze band, met een goede live reputatie die regelmatig door menig aanschouwer een grote toekomst werd voorspeld!

Lifeless Past

Lifeless Past is een band uit Nederland dat New-Wave en Postpunk-muziek speelt geïnspireerd door de postpunk- en deathrock-beweging van de jaren 80. De band bestaat uit twee ambitieuze muzikanten dat speelt met new wave, punkrock en traditionele gothic rock. Hun muziek brengt een geloofwaardige wind uit het verleden met teksten die sociale affaires, persoonlijke ervaringen, romantiek en mentale worstelingen weerspiegelen. Hun live-optredens worden gekenmerkt door hun verlossende, weelderige gitaarmelodieën, duister beklemmende basgeluiden en aanstekelijke drums.

Left In Suspense

Left in Suspense, is een alternatieve rock band van Nederlandse bodem. De jonge, frisse groep is dan ook maar net begonnen en hebben al eerder bij ons in De Kroepoekfabriek op het podium gestaan tijdens X-posure. De band werd gevormd in 2018. Zij inspireren graag mensen en willen hen helpen om het negatieve wat het leven ons kan bieden te laten vergeten. Zoals zij zelf zeggen ‘’ Music is our passion, passion’s in our blood!’’.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 21 JUN 2019
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
Genre
Indierock/ alternatief
Punk
Rock
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event