loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 11 FEB 2012
Open
20.30
Start
21.00
Tickets kopen

Tokoloko is een terugkerend avondje met steeds weer nieuwe, andere, leuke, goede, vette bands uit de regio. Eén keer per maand krijgen regionale helden de kans om het podium te betreden. De vijfde editie wordt gevierd met de bands Allison, Liar’s Dice en The People Tree.

The People Tree
Dit Schiedamse trio, vernoemd naar een Engelse Acid Jazzplaat van Mother Earth, begon in 2010 met spelen. The People Tree brengt een eigenzinnige mix aan rock, Britpop & glam. Afgelopen zomer hebben zij hun debuutalbum ‘Absolutely’ opgenomen. Deze muziek moet aldus de drie heren heel veel live gehoord worden, zo ook in De KF!

Allison
Na een lange stilte is de band Allison in 2010 de studio ingedoken voor een nieuwe EP. Het viertal speelt überpop’ met een vleugje rock en heeft al een indrukwekkende lijst met bespeelde podia op hun naam staan, waaronder WATT, Paard van Troje, Bibelot en bij ReAction op TMF. In oktober heeft de band haar EP release gevierd met een releaseparty in Rotown.

Liar’s Dice
Geïnspireerd door jaren 60/70 rock, de energie van vroege punk/garage en rauwe Chicago blues, is Liar’s Dice gestart als band om de sound van vroeger terug te halen. Op het podium spelen de mannen met alle gevoel en energie die ze hebben. Geen conventies, geen regels, geen gezeik; alleen de rauwe, harde en geile sound waar rock in de eerste plaats altijd voor heeft gestaan. One gear: GO!

DAG VAN DE POPQUIZ
Volgende event