loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 14 APR 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Tokoloko is een terugkerend avondje met steeds weer nieuwe, andere, leuke, goede, vette bands uit de regio. Eén keer per maand krijgen regionale helden de kans om het podium te betreden. De april editie bestaat uit JR & The Mutations en Volle Melk en een reünie van rockhelden Parkiet on Speed.

Parkiet On Speed eenmalige reünie
Na het uiteenvallen van vorige projecten vonden de mannen van Parkiet on Speed de tijd rijp voor eens iets anders. Geen pretentieus geneuzel, maar gewoon knallen. Dat werd het motto van deze band. En tja, wat wil je met een mad-man op bas en vocalen, een maniak achter de drums en een gigant op gitaar. Dus geen gezeur en zeker geen gezeik. Met hun mix tussen punk en good old rock ‘n’ roll, zal Parkiet On Speed geen wereldvrede brengen, maar buiten dat is er weinig dat de mannen niet kunnen.

JR & The Mutations
Deze band, onder leiding van Joey Retro, is sinds dit jaar compleet en samen met de andere leden gaat het geheel nu een nieuwe reis aan om de wereld te voorzien van mooie, sfeervolle liedjes. De stijl ligt in het verlengde van the Beatles, T-Rex en wat recentelijker Gabriel Rios, Lenny Kravitz en Mini Mansion. Psychedelische pop/rock is de beste benadering van het genre waarin zij opereren.

Volle Melk
Volle Melk is voornamelijk nog heel underground. Een website of Facebook is veel te mainstream natuurlijk! Gelukkig is hun eerste optreden stiekem opgenomen en op YouTube te bewonden. Deze guerrilla marketing nemen wij graag mee; het filmpje is hieronder te vinden. Wat we zien vinden we leuk, dus hebben ze nu een plek op Tokoloko.

DANGERZONE
Volgende event