loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 3.50
Deur
€ 5.50
Datum
ZA 12 MEI 2012
Open
20.30
Start
21.00
Verwacht Einde
02.00
Tickets kopen
Bands uit de buurt! TOKOLOKO is er iedere maand, steeds met andere toffe, goede, vette bands uit de regio. Dé plek om nieuwe bandjes te checken! Deze maand met Speakerpunch, Henk en Dropskill.

Speakerpunch
Wie ze een keer live gezien heeft weet het: Speakerpunch is een band die knalt! Met energie als hoofdingrediënt vuurt het vijftal een cocktail van groovende riffs, strakke drumslagen en brutale teksten als een vuistslag uit de pompende speakers. Speakerpunch speelt vuige rock ’n roll met wortels in de punkrock, stonerrock en hardrock, en werd qua sound al eens vergeleken met The Misfits en Peter Pan Speedrock.

Ongecompliceerde rockmuziek met ballen dus, voor stoere mannen en vrouwen. Als er beweging ontstaat in het publiek, van knikkende koppen tot complete duw- en trekchaos, achten de mannen hun taak volbracht.

Henk
Deze tweemans formatie brengt met groot plezier in wat zij doen, Dylan Dane op drums en Lucas Kiksen als zanger en gitarist, hun welbekende nummers zoals ‘Alles Kan Kapot’, ‘Het Meisje Van De Albert Heijn’ en ook de engelstalige nummers zoals ‘Wings of A Harpy’.

Met veel lol en simpliciteit, zoals de bandnaam, zijn zij aanwezig op het podium. Zingen over vrouwen, irritante mensen in het openbaar vervoer en over verloren vrienden is hen niet vreemd. Net als stokken, snaren en gitaren breken hen ook niet vreemd is.

Dropskill
Sinds het begin van 2010 werkt Dropskill aan het maken van vuige rock songs en combineert dat met confronterend rake rimes. Dropskill moet het vooral van hun energieke en opzwepende liveshow hebben. Eind februari presenteerde de mannen hun EP ‘Het meervoud van lef’. Een rauwe, donkere EP vertegenwoordigt het geluid en visie waarmee de band Nederland wil bereiken.

Het schema voor de avond wordt hiermee…
21.00 – 21.40 uur: Speakerpunch

22.00 – 22.40 uur: Henk

23.00 – 23.40 uur: Dropskill

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event