loading

TOKOLOKO | ALL COMES DOWN

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 14 FEB 2013
Open
20:30
Start
21:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken!  Dus sleep jezelf van de bank af en kom lekker gratis bandjes kijken.

All Comes Down is een ‘dynamische alternatieve rockband’ uit Rotterdam. Fijn voor liefhebbers van stoner rock. Oorspronkelijk opgericht als een stoner/grunge-band hebben de bandleden in de loop der tijd een eigen sound ontwikkeld die zich kenmerkt door strakke en stevige riffs afgewisseld met rustigere open stukken. Toegankelijk maar zeker niet voorspelbaar. Eenmaal op de planken hebben de bandleden een gezamenlijk doel: toeschouwers een zinderende avond bezorgen. Daarvoor wordt alles uit de kast getrokken om die belofte na te komen!

Silver Linings haalt zijn inspiratie vooral uit de poppunk/punkrock geschiedenis, maar durft ook te experimenteren, waardoor alle nummers een eigen vibe krijgen.

Last but not least maakt de door The Black Keys en The Strokes beïnvloede, vierkoppige band Fax de line-up van deze Tokoloko compleet.

RAY FUEGO
Volgende event