loading

TOKOLOKO: BEACH COMA + URBAN DISTORTION

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 28 OKT 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

TOKOLOKO is de tofste plek om maandelijks nieuwe bandjes te checken. Op vrijdag 28 oktober is het de beurt aan Urban Distortion en Beach Coma om het Kroepoekfabriek-podium te betreden. Urban Distortion is een alternatieve rockband met een bekend geluid en scherpe vocalen. De vierkoppige band Beach Coma keert na een tour door de UK terug naar ons kleine kikkerlandje om onze oren te trakteren op bluespunk met een tikje rock ’n roll.

Urban Distortion
Het Schiedamse Urban Distortion is klaar om met hun energieke optredens en superstrakke ritme wederom de zaal onder te dompelen in een flink staaltje rock. De demo Zwart Nazareth sessie en de daaropvolgende clip, Bottoms-up werden met veel enthousiasme ontvangen. Met honger naar meer heeft Urban Distortion een EP opgenomen die begin dit jaar uitgebracht is. Duidelijke inspiratiebronnen zijn bands als Foo Fighters, QOTSA, en Pearl Jam.

Beach Coma
Beach Coma werd in 2013 geboren in Rotterdam uit de liefde voor blues, punk, psych en garage van bandleden Stef en Sig. Inmiddels bestaat de band uit vier koppen en is Beach Coma uitgegroeid tot een muzikale traktatie. Naast een UK tour hebben ze dit jaar het Eendrachtsfestival onveilig gemaakt met hun harde sets. De mannen hebben in augustus de videoclip van Rocket Baby (Lift Off) uitgebracht als teaser van hun opkomende album in 2017. Inspiratiebronnen van de band zijn The Stooges, The Oblivians en Gun Club.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event