loading

TOKOLOKO: DEATH BY AUDIO + FUN ON DAMSQUARE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 27 MEI 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

TOKOLOKO, de leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Dit keer mogen wij op vrijdag 27 mei twee vette bands gaan aanschouwen: DEATH BY AUDIO en Fun On Damsquare. DEATH BY AUDIO is een kersverse band uit Schiedam waar we ongetwijfeld nog veel van gaan horen. Fun On Damsquare is een band die dankzij hechte vriendschap en krachtige muziek een energiek optreden weet neer te zetten. Deze Tokoloko is een tip voor liefhebbers van The Beatles, The Who en Artic Monkeys.

DEATH BY AUDIO
Een kersverse viermansformatie uit Schiedam die klaar is om te rocken. De band bestaat uit een aantal leden die eerder in The People Tree speelden aangevuld met gitarist Dawid, die eerder in Bubbleshot speelde. Geïnspireerd door bands als Ride, Swervedriver en My Bloody Valentine laat het geluid van Death By Audio zich het best omschrijven als ‘noisy shoegaze rock’.
De band staat live voor een vuige, luide en energieke show die het publiek probeert te vervoeren en mee te nemen. Op dit moment is de band druk bezig met het schrijven en opnemen van songs om de eerste demo eind mei uit te brengen. Hou ze in de gaten! 

Fun On Damsquare
F.O.D. oftewel Fun On Damsquare is een groeiende rockformatie die bestaat uit vijf leden. Sinds 2007 maken zij de rockpodia onveilig. In de eerste jaren van de band speelden ze voornamelijk covers van hun favoriete nummers, maar al snel ontdekten ze hun eigen geluid. Na het aantrekken van een pianist konden ze beginnen met het opbouwen van een eigen repertoire.  Geïnspireerd door bands als The Beatles, The Who en Oasis, maar ook meer recentere bands als Artic Monkeys en White Lies weet F.O.D. een stevig eigen geluid te produceren. Op verschillende bandwedstrijden werd F.O.D. bestempeld als ‘een band met ballen en de zanger die zo in het Britpop-circuit zou passen’. Met een harde rocksound, krachtige nummers en zichtbaar plezier zet de band altijd een spetterende en energieke show neer. En dat alles onder het motto: ‘als het maar rockt!’.

Elke maand kun je in De Kroepoekfabriek terecht voor TOKOLOKO.
Dé leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken.

KF3

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FC

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 27 MEI 2016
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event