loading

TOKOLOKO: EL FATSO + LIJGER

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 17 DEC 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

TOKOLOKO is de tofste plek om maandelijks nieuwe bandjes te checken. Zaterdag 17 december is de line-up van Tokoloko goed gevuld. De vrienden van El Fatso en de wildebrassen van LIJGER gaan het podium bestijgen om de zaal te vullen met vunzige deuntjes. Verwacht vooral vuile rock’n’roll!

El Fatso
Vrienden op de eerste plaats, bandleden op de tweede: de chemie van de drie sijpelt door in hun vunzige rockmuziek. Het allereerste optreden op het Eendracht Festival in Rotterdam was een groot succes. Het publiek heeft toen hun stem uitgebracht en ervoor gezorgd dat El Fatso een toffe prijs van Popunie Rotterdam in ontvangst kon nemen.

El Fatso


LIJGER

Een beetje leeuw, een beetje tijger, noch reiger, noch hijger. De brul van deze LIJGER doet je echter wèl steigeren. Ongetemd en ongeremd. Kom kijken in je panterprint en ervaar hoe deze LIJGER spint. Onvervalste rock ’n roll, dat is wat deze band je brengt. Niet voor de poes, wel voor de kater.

LIJGER

Elke maand, ergens op een vrijdag (nu zaterdag, vooruit): TOKOLOKO. Dé leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken.

TokoLoko-logo-vierkant-cmyk
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event