loading

TOKOLOKO MET O.A. VENHILL + SPACEBAR

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 22 DEC 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Bandje kijken, biertje drinken! Dat doe je bij Tokoloko. Elke paar maanden vissen we beste bands uit de regionale vijver, die je vervolgens gewoon helemaal gratis kan checken. Wat wil een mens nog meer?

LINE-UP

Dit keer staan er op het programma:
* Venhill
* Slavery Farm
* Spacebar
* G.O.D

Even kennismaken..

VENHILL

Alternatieve Grunge-Punk-Rock rock laat kronkelen. Heftig, maar niet zwaarmoedig. Een band die je op het verkeerde spoor zet maar je vervolgens wel pakt. De Melancholie van Nirvana en Soundgarden, de hooks van Royal Blood met de energie van John Coffey.

Venhill gaat inmiddels als een raket na talloze optredens, deelname aan Popsport Nederland en een EP-release in Gebroeder de Nobel in Leiden.

SLAVERY FARM

Alles behalve slaafs, deze brute deathmetal-crustpunk formatie uit Rotterdam. Maak jezelf klaar voor een olijke partij herrie.

SPACEBAR

Muziek is ’the final frontier’ voor deze mannen. Ontdek nieuwe riffs, akkoorden. Een kleine stap voor een gitaar, een grote voor een band!

G.O.D

Gitaar, bas, drums. Flikker het even bij elkaar, plak er het label G.O.D op en je krijgt no-nonsense speed rock ’n roll van het fijnste soort. Scheuren maar!

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 22 DEC 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event