loading

TOKOLOKO: Rise of the Wood + DJAMAZAMA

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 30 SEP 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

TOKOLOKO, de leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Het seizoen wordt op vrijdag 30 september dik afgetrapt met Rise of the Wood en DJAMAZAMA. Rise of the Wood is een lekkere keiharde stonermetalband die zeker niet onder doet voor de grootheden. Daarnaast staat DJAMAZAMA, een kakelverse band die houdt van stijlen mixen, maar vooral erg hard rockt.


Rise of the Wood

Rise of the Wood staat garant voor een lekkere dosis stonermetal. Behaard, bebaard en kaal rocken ze er op los. Intense drumpartijen, harde gitaren en rauwe vocalen zorgen voor een stevige portie muziek. Deze brute knapen willen gewoon lekker feesten tijdens deze TOKOLOKO! En wie niet? Wij feesten gewoon mee! Klinkt als: Bongzilla en Cannabis Corpse.

DJAMAZAMA
DJAMAZAMA is een kersverse band met flink wat pit en ambities. Deze ervaren muzikanten maken een mix van dance en alles waar je rock voor of achter kan zetten. Deze unieke mix is iets wat je nog niet gehoord hebt, dus ook niet mis mag lopen. Op dit moment zijn deze ervaren muzikanten druk bezig met nummers maken en opnemen. Het doel? Alles combineren met elkaar en het dak er volledig af te blazen! Klinkt als niks dat je ooit gehoord hebt, bij zijn is meemaken!

12243488_1002406299830848_851869076282617675_n

Elke maand, ergens op een vrijdag: TOKOLOKO.

Dé leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken.

KF3

 

In samenwerking met PopUnie:

POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FC
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event