loading

TOKOLOKO: RISE OF THE WOOD + MAMA FRANKO+ MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 23 FEB 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Tokoloko haalt al meer dan zes jaar regelmatig de leukste lokale en regionale bands met eigen werk naar Vlaardingen. Op vrijdag 23 februari is er een nieuwe editie van Tokoloko met maar liefst vier acts: Rise of the Wood, Mama Franko The Tasteless Gentlemen, en Second December. Gewoon gratis binnenlopen, biertje drinken, bandje kijken!

RISE OF THE WOOD

Rise of the Wood bestaat uit vijf rockers met bakken ervaring in de metal, punk en progrock. Die ervaring is op de juiste manier aangewend: Rise of the Wood maakt rauwe, dampende stonerrock. Onder andere Waterpop en Dijkrock hebben al een bezoek van de band gehad. Ook deelden Mother Engine en The Daily Noise Club al het podium met Rise of the Wood.

Een aanrader voor fans van Fu Manchu, Red Fang en Queens of the Stone Age. Zwaremetalen.nl was laaiend enthousiast over het eerste album, dus je kan er vanuit gaan dat het wel snor zit met die stonersound!

MAMA FRANKO

Met Mama Franko ben je gegarandeerd van een feestje! Acht muzikanten met verschillende achtergronden zorgen voor een verrassende mengelmoes van stijlen waar je van móet dansen.

Reggae, hiphop, funk en balkan zijn de hoofdingrediënten van deze explosieve muzikale cocktail. De absurde combinatie van dreunende drums, manische gitaren, dikke baslijnen, filosofische rap en verleidende vocals laat het publiek achter in feestelijke waanzin.

SECOND DECEMBER

Second December is een alt. rock/indie band waarvan de leden elkaar vele jaren zijn misgelopen en zich hebben beholpen met one night stands en andere kansloze relaties. Echter, de ware liefde is nu gevonden met de vorming van Second December.

Achtergrond en muzikale voorkeuren van de bandleden liggen ver uiteen wat tot een interessante mix leidt van postpunk, new wave, britpop, grunge en singer-songwriter. In 2017 verscheen de eerste EP, Dear E, die je op o.a. Spotify kan checken of kan downloaden op seconddecember.nl.

THE TASTELESS GENTLEMAN

Vier vlotte, muzikanten, wat innovatieve rock, zware gitaarriffs, funky bassen, knallende drums en unieke gitaarsolo’s. Dát is The Tasteless Gentlemen. Hun muziek beweegt zich vloeiend langs de rock en metal richting de blues. Binnenkort kan je de eerste EP verwachten die grondige vaagheid mixt met brute muziek met ballen.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event