loading

TOKOLOKO | SHRUDE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 14 MRT 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken! Dus sleep jezelf van de bank af en kom lekker gratis bandjes kijken.

Shrude
Shrude (uitspreken als Shroed) is naar eigen zeggen ‘laid back’. Maar hoe relaxed ze ook zijn, zo willen ze dat net zo lief afwisselen met harde, originele riffs en beukende drums. Klinkt als? Queens of the Stone Age in de mix met Fatso Jetson. “Je moet er op kunnen dansen, maar een blauw nootje hier en daar kan geen kwaad”, aldus Shrude.

No Helmets
”A sound that makes your ears bleed and your heart dance.” No Helmets maakt naar eigen zeggen pop met een raar randje. Teksten over afscheid, liefde en haat worden gecombineerd met gierende gitaarsolo’s, een swingende bas en een stevige drum. En wees niet verrast als je buitenaardse synth-geluiden hoort…

Close Up
Close Up is een jonge, energieke indie poprockband uit Utrecht. Klinkt als? Arctic Monkeys hand in hand met Coldplay en Oasis. Na het winnen van de Kunstbende Utrecht, de Urban Talent Award én optredens bij onder andere het Paard van Troje, de Melkweg, Appelpop en zelfs internationale optredens in Duitsland en Noorwegen komt Close Up nu naar De KF.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event