loading

TOKOLOKO: SMUDGED TOADS + WELLS + MOON DRUID + SKAPICHE?!

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 26 MEI 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

TOKOLOKO is de tofste plek om maandelijks nieuwe bandjes te checken. Vrijdag 26 mei is de line-up van het vernieuwde Tokoloko ijzersterk en zeer rijk aan variatie. Ditmaal op het podium: Skapiche?!, WELLS, Moon Druid en Smudged Toads.

WELLS

WELLS is een alternative/post-hardcore band met leden van Death Letters en San Andreas. De band heeft hun EP Over samen met hun eerste officiële videoclip gereleaset in mei 2016 en hun tweede videoclip in november 2016. Ze hebben een nieuwe single release gepland staan in april 2017. Fans van bands zoals Finch, Silverstein, Thrice en the Used zullen zich gelijk thuis voelen bij de mix van schreeuwen, harmonische vocalen en melodische riffs. Met meer dan 1000 live shows achter de rug, is dit ook zeker een band die je live wil gaan zien!

Moon Druid

Moon Druid is een jonge Rotterdamse band, opgericht in 2015. Invloeden zijn o.a. The Brian Jonestown Massacre, stonerrockgodfathers Kyuss en My Bloody Valentine. Het resultaat is een mengeling van stoner, shoegaze en funk wat resulteert in dik opgevoerde psychedelische rock. Songs nemen vaak onverwachte wendingen, wat ervoor zorgt dat de set niet zal vervelen.

Smudged Toads

Groen, glibberig, vies, vet en dansbaar. Zo omschrijft dit heerschap zichzelf. En groen is het zeker, met schmink en al. Wat ze maken? Gewoon enorm dansbare, dikke krautrock. Kom je toch mooi aan je portie electronica!

Skapiche?!

Een feestje wordt het altijd met deze XL partyskaband uit Gouda. Vijf blazers aangevuld met drums, bas, gitaar, zang en natuurlijk toetsen. Punk, polka en ska hoor je allemaal terug.

 

Tokoloko wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Popunie Music Support.

 

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 26 MEI 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event