loading

TOKOLOKO: SPEAKEASY E.A.

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 25 MEI 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op 25 mei opnieuw een Tokoloko. We gaan dit keer vol gas. Mettertijd wordt de gehele line-up bekend gemaakt. Tokoloko is hoe dan ook gratis toegankelijk, dus: bandje kijken, biertje drinken!

SPEAKEASY

De eerste band op de line-up is Speakeasy. De Haagse rockers combineren een gezonde dosis boogie, blues en southern rock. De sound kan je omschrijven als een rauwige vorm van ZZ Top met vocalen in de stijl van van Jack White (The White Stripes). De mannen stonden eerder in het voorprogramma tijdens de laatste tour van die andere Haagse favorieten, De Kraaien. En dat was niet zonder succes!

Op 25 mei opnieuw een Tokoloko. We gaan dit keer vol gas. Mettertijd wordt de gehele line-up bekend gemaakt. Tokoloko is hoe dan ook gratis toegankelijk, dus: bandje kijken, biertje drinken!
 

The Great Hurricane Escape

The Great Hurricane Escape is een ijzersterke metalband uit Dordrecht. In 2013 is de band opgericht en ze heeft invloeden van Maylene And The Sons Of Disasters, Cancer Bats, Red Fang en Everytime I Die. In de zomer van 2014 lanceerden zij hun debuut EP uit genaamd ‘Panic Room’. De band schreef eerder een nummer voor themapark Walibi: ‘Campsite Of Carnage’. Deze werd tijdens Walibi Fright Nights afgespeeld. In 2017 werkten zij aan hun tweede EP ‘Serpent Song’. Na een stroeve start en verlies van nummers tijdens de opnames, heeft The Great Hurricane Escape uiteindelijk begin 2018 de EP uitgebracht.
 

Dad’s Amaryllo

Dad’s Amaryllo is een vierkoppige Westlandse rockband bestaande uit Renzo (zang), Jelle (gitaar), Ophir (bas) en Luc (drums). Deze jonge gasten vormen samen een strakke en groovende rockmachine. De band is geïnspireerd door de energie van de 90’s Grungebands en weten onder andere een krachtige mix van grunge-en bluesrock te maken. In 2017 wonnen zij Groeispurt, het ontwikkelingstraject voor Westlandse bands, en daarmee veroverde ze een plek op Waterpop.
 

Tin Man Syndrome

Tin Man Syndrome is een alternatieve hardrock/metalband uit Rotterdam. De band is in 2015 opgericht en bestaat uit Thijs (Bass), René (Lead Vocals), Jeroen (Lead Guitar), Daan (Drums & Backing Vocals) en Victor (Rythm Guitar). Deze band gaat voor keiharde riffs, vette solo’s, heftig drumwerk en in-your-face grunts en screams, maar ook voor melodieuze rustmomenten, goede bas-ondersteuning en meeslepende zang. Energie en emotie staan centraal in hun mix van rock en metal. Hun inspiratie komt van Avenged Sevenfold, Disturbed, Linkin Park, Three Days Grace en Papa Roach.
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event