loading

TOKOLOKO: STONE GOLEM + SHAKING HAZE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 25 NOV 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

TOKOLOKO, de leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Met op vrijdag 25 november een heerlijk harde avond dankzij Stone Golem en Shaking Haze! Stone Golem is het best te beschrijven als een zandstorm van heavy rock riffs met uitstapjes naar psychedelic en blues. Daarna komt Shaking Haze op om met hun stonerrock jouw laatste druppels zweet eraf te shaken.

De muziek van Stone Golem is het best te beschrijven als een zandstorm van lage heavy rock riffs en een oase van rust met psychedelische en blues-achtige klanken. Na een jaar lang bezig te zijn geweest met het schrijven van muziek zijn ze eindelijk klaar om dit aan de wereld te presenteren. Klinkt als: Triggerfinger, Pink Floyd en Jimi Hendrix,

Ah, Shaking Haze, de welbekende Vlaardingse stonerrockers, zijn present! Deze stoner rock/ doom metal band is al ervaren op het gebied van zalen kapot spelen. Ronkende basgitaar, beukende drums, scheurende gitaren en vocalen zo rauw als jouw sushi. Dit alles vormt een heerlijk lomp en melodieus geheel, bekend beter als de Shaking Haze sound. Het beukt, het sleept je mee en staat garant voor een avondje springen. Klinkt als: Tool, Alice in Chains en Down.

Elke maand, ergens op een vrijdag: TOKOLOKO.
Dé leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support.

KF3

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event