loading

TOKOLOKO met o.a. SENOR SANDOR

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 15 OKT 2011
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek is een plek waar leuke bands uit de regio kunnen optreden.
Gewoon lekker bandjes kijken!

Señor Sandor
Halverwege 2009 zag Señor Sandor het levenslicht. De band is voortgekomen uit muzikanten uit Rotterdam en heeft inmiddels een aantal demo’s opgenomen en zal in maart 2010 de studio in gaan voor hun eerste E.P.
Señor Sandor geeft intensieve en energieke live-shows. Señor Sandor is een muzikale melodieuze maniac. Señor Sandor is de melodie melody melody !!!!! Señor Sandor is Rawwww!! Señor Sandor kent de geluiden uit de jaren 90. Señor Sandor is NOISE, POP, CATCHY, POPPY. Señor Sandor is die gore rauwe muzikale Maniaccccc…
Wil je meer weten? Wil je meer zeggen! Kom maar eens kijken!! Kom maar eens luisteren.

Shimla Pinks
Shimla Pinks is Begonnen in 2010, uit de as van voorgaande formaties. De vier hebben een brede muzieksmaak, maar zijn geïnspireerd door bands als The Smiths, The Cure & The Maccabees. De uit Rotterdam afkomstige muzikanten hebben al mooie optredens op hun naam staan in onder andere Paradiso (Amsterdam) en AB (Brussels).

Flying Flapjacks
Vier vrienden die een rockband beginnen die de naam draagt van een ingenieus propellervliegtuig. Flying Flapjacks is sterk qua ritmiek en dynamiek gebaseerde indie garagerock. Eind 2010 is hun ‘self titled’ EP opgenomen in Youri Studio. Met deze opnames als visitekaartje richten de jongens zich op bandwedstrijden, festivals en radiostations.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event