loading

TOTAL CONFUSION: JAYDEE INVITES ISIS + MARCELLO

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.00
Datum
VR 26 APR 2019
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:00
Tickets kopen

Total Confusion op Koningsnacht, vrijdag 26 april. Een recept voor een goed feestje, helemaal als de ingrediënten niemand minder dan Isis, Marcello én resident Jaydee zijn. Even helemaal terug naar de glorieuze raves van de ’90’s.

ISIS

Isis, ongekroonde koningin van de Nederlandse dancescene, is actief sinds ’92. Toen werd ze resident-dj in de roemruchte RoXY in Amsterdam, slechts 17 jaar oud. Dat was het startschot voor een enorme carriere die haar over de hele wereld bracht, zoals Glastonbury, Ultra Music Festival, Sensation White, Tresor, Welcome to the Future, The End, Fuse en Studio 80. Aanvullend werd ze opgenomen in de top 600 dj’s ter wereld en de top 10 tech-house dj’s. Waar je haar ook van kan kennen: ze is nachtburgemeester van Amsterdam geweest.

MARCELLO

Marcello, oftewel Marcel Bakker, was onderdeel van het fundament van de dance en raves in Nederland. Zijn rol als resident-dj in club iT zorgde daarvoor. De muziek uit zijn koker transformeerde de club van een Top40 club naar een bekende plek voor de housefans uit heel Europa. Via via ontmoette hij Eelko Anceaux van de Waakzaamheid met wie hij later Chemistry startte in 1995. Het geluid op die feestjes legde de basis voor tech-house in Nederland.

Anno 2018 heeft Marcello op alle grote festivals en in veel clubs wel eens gedraaid: Dance Valley, Extrema, Amnesia (Ibiza), Sensation, I Love Techno, Lowlands.. noem het maar op. Al in 2002 ontving hij een Lifetime Achievement Award en is tot drie keer toe genomineerd voor ‘Best Dutch Club DJ’.

JAYDEE

Jaydee is Total Confusion resident en het alter ego van producer en dj Robin Albers. In de nineties scoorde hij een monsterhit met de track ‘Plastic Dreams’ en runde hij zijn eigen club in Vianen: Binnenplaats. Tevens was hij medeoprichter van ID&T Radio en in die hoedanigheid lange tijd medeverantwoordelijk voor de dance in Nederland. Ook produceerde hij onder andere de wereldhit ‘Fiesta’ van Sunclub.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event