loading

TRAITORS, LOTUS EATER, DISTANT + INHUMAN RAMPAGE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
DO 15 MRT 2018
Open
20:30
Start
20:45
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Het hardere werk is weer terug in de Kroepoekfabriek! Op donderdag 15 maart is De KF het domein van Traitors (Florida, USA), Lotus Eater (UK), Distant (NL) en Inhuman Rampage (LUX). Ze brengen je betere sludgewave, doom, down-tempo en deathcore.

Traitors (VS)

Na lang wachten is het eindelijk zover, de Amerikaanse down-tempo/deathcore titanen Traitors (Florida, USA) komen eindelijk naar Europa. De show in De Kroepoekfabriek is de enige show in Nederland!

Sinds de self-titled debut EP in 2014 staat Traitors bekend om hun zware, langzame gitaarsound die gepaard gaat met de rauwe vocalen van Tylor Shelton. Nadat ze er in 2017 even mee stopte zijn ze weer volop aan de slag gegaan, zo kan hun nieuwe album begin 2018 verwacht worden.

Lotus Eater (UK)

Lotus Eater beschrijft zichzelf als een groovy band, dit is zeker terug te merken als je naar hun self-titled EP van 2017 luistert. Hoewel deze band pas sinds 2016 bestaat doet dit niet ten onder aan de kwaliteit van de muziek die ze leveren.

De Engelse band is ontstaan uit meerdere voorgaande projecten. Gebonden door hun drive om intens heftige, dreunende muziek te maken, maken ze sinds 2016 de scene onveilig. De debuut EP wist hoge ogen te gooien door het groovende, brute geluid dat bol staat van de adrenaline en testosteron.

Inhuman Rampage (LUX)

De avond wordt gestart door onze Luxemburgse vrienden van Inhuman Rampage. Sinds 2010 produceert deze band al een mix van metal en deathcore die je al snel in de headbangmodus brengt. Hun nieuwe album kan in begin 2018 verwacht worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event