loading

TRAPPED: HOPEX, JURGAZ, DREAD PITT + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 12.50
Datum
ZA 11 MEI 2019
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:00
Minimumleeftijd
16
Tickets kopen

Zaterdag 11 mei staat er een gloednieuwe Trapped op de planning. Dit keer met Dread Pitt, HOPEX, Rubayne, Jurgaz, ZY Beats, Sam Bones; MC Devón is je host. Tear it apart!

Dread Pitt

Dread Pitt is een producer/DJ uit Rotterdam, gespecialiseerd in het produceren van trap, future bass en hiphopmuziek. Hij heeft een groot aantal verschillende tracks geproduceerd, waarop hij steun kreeg van influencers zoals Trap City, Trap Nation, Run The Trap, Tribal Trap en Trap & Bass. In mei 2015 bracht hij de single “Anthem” uit op Nouveau Riche Music in samenwerking met de Rotterdamse rapper/MC Don De Baron. Deze single dient als anthem voor de Run The Trap-evenementen. In 2017 bracht hij de single Pyro uit op het label NoCopyrightSounds, dat meer dan 2 miljoen plays op YouTube verzamelde en duizenden streams op Spotify en SoundCloud. Als DJ is hij sinds 2014 resident bij Run The Trap Events, waar hij altijd veel energie geeft aan het feest. In de afgelopen jaren heeft Dread Pitt op vele plaatsen live gespeeld, waaronder Mysteryland, Melkweg Amsterdam, Factory010, Annabel, Transport, WORM in Nederland, evenals Club Yuca in Keulen, Duitsland en op het grote Nameless Festival in Barzio, Italië. Dread Pitt was ook tijdens de eerste editie van Trapped te gast. Wegens succes op herhaling!

Jurgaz

De jonge Jurgaz is oer-Hollands product. Hij beschikt over een furieuze hoeveelheid talent dat hij aanwendt om dikke trap te maken.

HOPEX

HOPEX, is een Turks-Nederlands DJ en producer. Hij staat onder contract bij Inv3rnus Records. Op zestienjarige leeftijd toonde hij zijn talent in 2016 tijdens de Trap Nation demo-event, waarmee hij meer dan vijf releases kreeg bij ’s werelds grootste trapkanaal op Youtube. Zijn release *Home* werd gedraaid door grote artiesten zoals Martin Garrix, Tiësto, The Chainsmokers & Hardwell. Daarmee bereikte hij de top 50 op Beatport in 2018. In 2017 draaide hij zijn eerste show bij No Man’s Land Festival in Engeland.

Rubayne

De muzikale reis van Rubayne begon als een DJ toen hij zeventien jaar oud was. Op zijn twintigste realiseerde hij zich dat hij muziek wilde maken en dit voor een publiek wilde spelen. Wat volgde was de inspirerende zoektocht naar zijn eigen geluid, geïnspireerd door zijn eigen gedachten, gevoelens en emoties.

Bij de ontwikkeling van zijn muziek richtte Rubayne zich eerst op het maken van housemuziek. Niet veel later stemde Rubayne ermee in zijn muzikale visie te verbreden en begon hij met het maken van elektronische muziek die perfect bij zijn gevoel past: positief, aanmoedigend, energiek en cool. Deze vier woorden zijn één met Rubayne, met de hoop een positieve invloed te hebben.

ZY

ZY timmert reeds vier jaar aan de weg. Collabs, remixes en eigen producties zitten in de portfolio. Daarmee wist hij plekken te verkrijgen op evenementen als Run The Trap, Merz en Best festival.

Sam Bones

Als host en mastermind achter Trapped kan Sam Bones niet ontbreken op de line-up. Met een serieuze bak ambitie produceert hij er op los. Op 11 mei hoor je hem live.

Informatie

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 12.50
Datum
ZA 11 MEI 2019
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht einde
04:00
MINIMUMLEEFTIJD: 16
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event