loading

Two Eighty Five Bookings Night

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 30 APR 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Op zaterdag 30 april viert Two Eighty Five Bookings zijn allereerste verjaardag. Reden voor een feestje dus, mét een bonte verzameling retestrakke en rockende bands uit eigen stal. Voor deze gelegenheid reizen SiMÓN, An Evening With Knives, Standup ’69 én Flat Iron af naar De Kroepoekfabriek. Allemaal hard, rauw en heerlijk vuig!

SiMÓN
Een tijd is het stil geweest rondom deze alternatieve metalband met onder andere leden van Face Tomorrow en Dreadlock Pussy in haar gelederen, maar.. SiMÓN is terug! Noem het sludge-metal, noem het post-rock, maar één ding is zeker; dit keer is het menens en zijn ze beter dan ooit te voren! Binnenkort komen ze met een nieuwe plaat, maar eerst komen ze nog even lekker rocken in de vertrouwde Kroepoekfabriek.

An Evening With Knives
Zeg je Eindhoven, dan zeg je Rockcity! Nu Peter Pan Speedrock heeft besloten te stoppen is daar gelukkig An Evening With Knives om dat gat op te vullen. Dit trio uit de zelfbenoemde stad van de rock stond al op Incubate en deed voorprogramma’s voor onder andere Steak Number Eight. Dit is post-metal op zijn best. Met een vleugje psychedelica om het af te maken!

Standup ‘69
Noisy indie spacerock! Gestaag bouwen de rockers van Standup ’69 aan hun reputatie. Zo won de band vorig jaar de publieksprijs bij de Grote Prijs van Rotterdam, werden ze tweemaal op rij eerste bij het Eendrachtfestival en tourden ze voor het eerst door Engeland. In maart komt de band met de nieuwe EP “5X69” en staan er veel shows in het buitenland op de planning. Maar speciaal voor vanavond staan ze weer lekker dichtbij huis op de planken van De Kroepoekfabriek! Voor fans van PJ Harvey, Yeah Yeah Yeahs en Queens of the Stone Age. Niet voor mietjes dus.

Flat Iron
In. Your. Face. Rock! Dat is Flat Iron. Rauwe vocals, scheurende gitaren en harde beukende drums. Denk aan grunge meets stonerrock op date met hardrock en het volume op elf! Op 24 maart komt de band met hun debuut EP.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 30 APR 2016
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event