loading

UNCOMMON MEN FROM MARS

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,00
Deur
10,00
Datum
VR 9 MRT 2012
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

Vrijdag 9 maart bij voorbaat al de boeken in als speciale avond voor De Kroepoekfabriek. De Franse punkband Uncommon Men From Mars tourt door Europa en Vlaardingen mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Samen met de altijd sfeervolle Dirty Fonzy als support laten de mannen elke bezoeker dansen. Maar dat is nog niet alles: als kers op de taart presenteren de bands een zombiefilm die zij samen hebben gemaakt.

Uncommon Men From Mars

Tien jaar touren lijkt zijn vruchten afgeworpen te hebben: Uncommon Men From Mars heeft naam gemaakt voor zichzelf in heel Europa en heeft in de V.S. en Japan gespeeld met namen als Lagwagon, Toy Dolls, Spermbirds en Burning Heads, Bouncing Souls, Millencolin & Sick Of It All. De mannen spelen aanstekelijke Amerikaanse punk, waarmee ze de gehele zaal opzwepen.

Dirty Fonzy

Deze eveneens uit Frankrijk afkomstige band, staat garant voor een boel energie. Punk. Dat is wat de mannen van Dirty Fonzy brengen en waar ze ook goed in zijn. Dirty Fonzy maakt songs waar je slechts enkele maten moet van horen om ze te kunnen meezingen. Aangevuld met een feestelijke trompetnoot zorgt Dirty Fonzy voor een feestelijk festivalsfeertje.

Voorprogramma: Maybee
De avond wordt gestart met premium punkrock uit Vlaardingen! De locals van Maybee bieden een mix van melodie, snelheid, pop maar ook rauwheid, oftewel punkrock uit het hart!

Trailer ‘Attack of the living Dead Punkers’

BLIKOPENER: NIKO + RIXLE BLUE
Volgende event