loading

UPGREATZ

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.50
Deur
€ 18.50
Datum
ZA 19 OKT 2019
Open
21:00
Start
21:00
Verwacht Einde
03:00
Tickets kopen

Er is een nieuwe dansnacht in town! Speciaal voor de 35-plusser en mensen die een vette voorliefde hebben voor de classics uit de 70’s en 80’s. UpgreatZ brengt volledige geremasterde classics in geluid, op vers vinyl, én beeld naar De KF op zaterdag 19 oktober.

UpgreatZ

Een nieuw concept met ongehoord goede versies van de klassiekers uit de jaren ’70 en ’80. UpgreatZ heeft veel soul- disco- en jazzclassics geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd om te voldoen aan de de hedendaagse kwaliteitsstandaard en trends. Nieuwe versies dus vam al je geliefde hits, met oog voor het origineel!

DJ’s Florent Luyckx en Adré van der Heijden bundelen de krachten met VJ Remco Koenderman en voeden je met muziek en beeld op de dansvloer. Luyckx: “Originele, oude analoge multitrack opnames van classic hits uit de jaren ’70 en ’80 zijn door de beste producers ter wereld met liefde en toewijding, spoor voor spoor opgepoetst om daarna als een soort lego weer in elkaar gezet te worden, volgens de spelregels van de dansvloer van vandaag. Het geeft de muziek een bepaalde dynamiek, een bepaalde ‘nieuwe’ energie. De combinatie van de productietechnieken van nu met de opnames van toen geeft dit waanzinnige effect. Voor de video’s hebben we hetzelfde concept kunnen toepassen, want VJ Remco voorziet alle muziek van eigen geproduceerde, unieke, bijzondere videocontent, die op schermen wordt getoond tijdens de show.”

Verwacht muziek van bijvoorbeeld Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Commodores en natuurlijk Michael Jackson, alsof ze live voor je neus staan. Een unieke en te gekke setlist met veel variatie. UpgreatZ laat je versteld staan, alsof je de muziek van toen voor het eerst hoort. Dat doe formule werkt, blijkt wel uit het feit dat ze op het ADE samen met Ben Liebrand en Rob Boskamp hebben gedraaid en een afterparty in het Ziggo Dome mochten verzorgen.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event