loading
Benefit

DE VAART: UITZWAAI-AVOND RETURN 2 SANDER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 8.00
Datum
VR 19 JAN 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 19 januari zet feestband De Vaart zich in voor een goed doel: een benefietconcert voor Sander, die lijdt aan de ongeneeslijke ziekte MS. Dat doen ze samen met DJ Raimond Over de Vest.

RETURN 2 SANDER

Sander lijdt aan MS, een ongeneeslijke spierziekte. De vader van twee jonge kinderen strijdt al lange tijd en een behandeling is mogelijk die de achteruitgang stopt. Eén probleem: de behandeling is alleen mogelijk in Moskou en wordt niet vergoed door de verzekeraar. Daarom hebben vrienden van Sander zich belangeloos ingezet om de benodigde 65.000 euro in te zamelen.

Zo is er een Vlaardingsche Vrouwen Bingo gehouden, een benefietdiner met niemand minder dan Herman den Blijker en een veiling. Het benodigde bedrag lijkt daarmee binnen te zijn, maar Sander wil niet stoppen. Al het geld wat binnenkomt zal gebruikt worden om andere MS-patiënten zoals Sander te gaan helpen.

Ook in De Vaart zitten vrienden van Sander die zich belangeloos willen inzetten om het leven van Sander en andere MS-patiënten te redden.

DE VAART

Dé feestformatie van Vlaardingen tovert elk grauw samenzijn om in een denderend feestje. De band speelt covers gaat van Nederpop, naar rock, pop en soul. ‘Gekkigheid’ is hét woord als je over De Vaart spreekt: van outfit tot effecten, er wordt altijd lekker uitgepakt door de heren. Waarschijnlijk ken je ze al van het Zomerterras, waar ze de kolkende menigte al meerdere jaren tot een feestelijke uitbarsting lieten komen. Gelukkig zijn ze ook thuis op ons net wat kleinere podium!

De Vaart wordt bijgestaan door DJ Raimond Over de Vest. Deze man heeft al bakken ervaring als het gaat om het vinden van de betere plaatjes en laat zich totaal niet binden door genres. Van jazzy house en diepdonkere techno tot hiphop, metal en pop: Raimond heeft het allemaal!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event