loading

VALENTIJN VERZOEKFESTIJN

GRATIS, VIA ZOOM

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 14 FEB 2021
Open
18:30
Start
18:30
Verwacht Einde
20:00
Genre
Pop
Tickets kopen

Op 14 februari, Valentijnsdag 2021, vieren we even de liefde middels een waar Verzoekfestijn. Door alle maatregelen hebben sommigen misschien heel erg weinig tijd kunnen doorbrengen met hun partner, anderen wellicht veel te veel! Hoe dan ook: een prima moment om toch even stil te staan bij wat we aan de ander hebben. En hoe kan je dat beter doen dat met muziek, met misschien wel jullie nummer?!

Muzikanten Joris Lutz en Iwan de Reus staan daarom voor je klaar. Via Zoom spelen zij 90 minuten jullie muziek. Middels het formulier hieronder kan je jouw verzoekje indienen. Uit alle inzendingen maken we een leuke playlist die gespeeld gaat worden. Tijdens de stream in Zoom bestaat er ook nog de mogelijkheid om een verzoekje in te dienen. Kunnen ze hem nog niet spelen? Dan wordt hij live uitgezocht, want dat kunnen ze gewoon. Dien dus al die te gekke tracks in!

De stream is geheel gratis bij te wonen. Klik op de ’tickets kopen’-link en je gaat direct naar het Zoomgesprek. Dit kan ook vooraf, daarmee meld je jezelf simpel alvast aan en weet je zeker dat je het festijn niet gaat missen.

Helaas, een verzoekje indienen is niet meer mogelijk.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event