loading

VANNSTEIN: THE ULTIMATE RAMMSTEIN TRIBUTE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 14.00
Deur
€ 16.50
Datum
VR 8 FEB 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Reise, Reise! Op vrijdag 8 februari staat Vannstein in De KF. De Rammstein tributeband brengt de sound, looks en feel die je van Rammstein gewend bent. En dat is inclusief spectaculaire show.

Vannstein

Vannstein is de Nederlandse Rammstein tributeband die niet alleen klinkt als Rammstein. De volledige show is tot in de puntjes verzorgt om zo dicht in de buurt van de originele band te komen. En dan mag een spectaculaire show, inclusief pyrotechniek, niet ontbreken.
De tributeband heeft met de beste songs van Rammstein al met succes meerdere poppodia en festivals aangedaan. Zo stond de band op Paaspop, Tributeland en ook het Belgische Skullfest. Aan dat lijstje mag De Kroepoekfabriek nu toegevoegd worden.

Rammstein

Europa’s grootste industriële metalband, de aanjagers van de Neue Deutsche Härte-stroming, de koningen der ‘Tanzmetall’, Duitse rockgrootheden: Rammstein! De band is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot eentje die je een keer in je leven live gezien moet hebben, dankzij hun geweldige, (bijna) over-de-top optredens, maar ook de muziek zelf natuurlijk. Hun succesvolle albums en singles zijn hier het bewijs van. ‘Du hast’, ‘Links 2-3-4’, ‘Sonne’, ‘Ich will’, ‘Amerika’, ‘Engel’ en ga zo maar door.

De band werd in 1993 opgericht door gitarist Richard Kruspe. Na het winnen van een Berlijnse bandwedstrijd was het pad naar succes ingezet. Hun eerste album ‘Herzeleid’ en tweede album ‘Sehnsucht’ heeft van Rammstein een van Europa’s grootste bands gemaakt. Inmiddels heeft de band vier keer op Pinkpop gestaan en heeft de band meerdere keren opgetreden in Ahoy, de HMH, het Goffertpark en GelreDome. In 2019 mogen we na elf jaar eindelijk hun zevende album verwachten.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event