loading

VOLTAGE

NEDERLANDSE SOUTHERN ROCK BAND TOURT MET VIJFDE ALBUM

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.50
Datum
ZA 19 OKT 2024
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
23:15
Genre
Metal & rock
Tickets kopen

Zaterdag 19 oktober keert southern rockband Voltage terug in De Kroepoekfabriek! Begin april bracht de band haar vijfde studioalbum Fortunes & Willows uit. Aan de hand van deze plaat gaat de band op tour en komen ze dus ook langs De KF!

Voltage

Voltage is al vanaf 2011 hard aan het werk om hun eigen geluid te creëren. Met zijn vieren maken zij oprechte muziek; southern rock direct vanuit het hart. Op 13 oktober 2023 zag de eerste single, genaamd ‘The Wild Ones’ (van het onlangs verschenen vijfde studioalbum), het levenslicht. Deze uptempo song is een weloverwogen eerste keuze om direct met een duidelijke boodschap naar buiten te komen, namelijk: jij zorgt voor je eigen geluk, visie en ook nalatenschap! Het is een ode aan iedereen die ondanks alle meningen, vooroordelen en concurrentie tóch dichtbij zichzelf weet te blijven. Voltage voelt de creatieve bewijsdrang om zich bij elk nieuw album te pushen naar een betere en bredere sound, zodat nóg meer mensen worden geïnspireerd en zich herkennen in Voltage’ muziek.

In oktober 2021 overtuigde de band al met een show in De Kroepoekfabriek. Met het nieuwe album op zak kunnen we een nóg completere en volwassener sound verwachten.

Line-up

Collapse
Voltage
Voltage

Voltage is al vanaf 2011 hard aan het werk om hun eigen geluid te creëren. En laten zich inspireren door diverse invloeden en hun eigen muzikale helden. Voltage is echte band, met zijn vieren maken zij oprechte muziek direct vanuit het hart. Dat zie en voel je! Ze nemen je bij elk album mee in een verhaal wat hen in de afgelopen periode heeft geraakt en op hun pad is gekomen.

Informatie

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.50
Datum
ZA 19 OKT 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
23:15
Genre
Metal & rock
Tickets kopen

COMEDYTUNES
Vorige event
FIX | HALLOWEEN
Volgende event