loading

VOLTAGE AVENUE EP-RELEASE

ROTTERDAMSE POPPUNKERS BRENGEN EP UIT

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
VR 8 SEP 2023
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Metal & rock
Tickets kopen

Op 8 september presenteert de Rotterdamse poppunkband Voltage Avenue hun EP in De Kroepoekfabriek! De band maakt een mix van de pakkende sound van bands als Simple Plan en All Time Low, het moderne geluid van artiesten zoals Machine Gun Kelly en Yungblud, en de intensiteit die doet denken aan bands als State Champs en Anti-Flag. Ze nemen deze avond support mee, die maken we binnenkort bekend!

VOLTAGE AVENUE
VoltageAvenue is een moderne poppunkband uit Rotterdam. Eind 2019 kwamen Freddy (zanger/slaggitarist), Josh(sologitarist) en Jeff (drummer) voor het eerst bij elkaar. In 2021 werden zij versterkt door Ray-Ray (bassist).

In juni 2021 namen ze hun eerste drie singles op bij Nick Jongejan Music Studios. Deze drie singles zijn geproduceerd door Adrian Delange (Call It Off), gemixt door Nick Jongejan (The Young River) en gemastered door Troy Glessner (oa. NeckDeep, Disturbed).

Met deze namen bracht het Voltage Avenue-kwartet hun eerste muziek tot leven. Voltage Avenue is een combinatie van de pakken de sound van bands als Simple Plan / All Time Low, het moderne geluid van artiesten zoals Machine Gun Kelly / Yungblud en de intensiteit die doet denken aan de bands State Champs en Anti-Flag.

Line-up

Collapse
The Frontiers
The Frontiers

“We are the fucking frontiers, so the limits will be reached” Dit citaat uit hun nummer “Barrier Breached” is iets wat The Frontiers zeker waarmaken. De band staat bekend om hun knallende live act waarin ze graag een feestje bouwen. Voor de jongvolwassenen uit Rotterdam en Eindhoven is er niets beter dan het maken van hun kenmerkende Heavy Rock ‘n’ Roll muziek. De band bestaat uit brutale frontman, bassist en zanger Tim van den Bogaerdt, snelle leadgitaristen Thijs van der Sluijs en Dennis Hoek en stampende drummer Rik Lamers. Altijd klaar om te spelen, blazen de mannen van The Frontiers iedereen ondersteboven. Oordoppen worden aangeraden, want het volume gaat op elf en het dak gaat eraf!

Collapse
IVYFOX
IVYFOX

Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden! Het geluid en charismatische enthousiasme van deze Haagse babes & dude is kenmerkend, wat ze intussen al veel lof heeft opgeleverd bij platforms als KINK, 3FM, IndieXL en Pinguin Radio. IVYVOX scoorde met single ‘TONIGHT’ een nummer 1-hit in de Indie Chart (IndieXL), werd tijdens ESNS publieksfavoriet bij de Pinguin Radio showcases en tourde met Popronde 2022 door heel Nederland. In 2023 is hun single ‘sweet sixteen’ gebruikt in Nederlandse bioscoopfilm ‘Leeuwin’, welke in meerdere landen op het doek verscheen. Met een mooie lijst aan prestaties, en een bruisende verzameling aan hyperenergieke poppunkbangers die dagenlang in je hoofd blijven zitten, heeft IVYVOX een veelbelovende toekomst voor zich.

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event