loading

VOLTAGE

SOUTHERN ROCK 'N ROLL

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.00
Deur
€ 15.00
Datum
VR 29 OKT 2021
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Vrijdag 29 oktober is het tijd voor no-nonsense southern rock ’n roll met Voltage! Frontman en bandleider Dave Vermeulen besloot terug te gaan naar de muzikale roots voor de derde plaat ‘It’s About Time’. Veel puurder dan dit wordt het niet! 

VOLTAGE

Frontman en bandleider Dave Vermeulen begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011. Daarna had Vermeulen zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland (seizoen 2015/2016), waar hij uiteindelijk tweede werd. Vervolgens kwam de bewuste keuze niet solo, maar met Voltage verder te gaan en te bouwen.

De band hecht waarde aan ‘pure’ muziek. Liedjes en albums met een rode draad, een verhaal. Vermeulen schrijft zelf de muziek van Voltage en verhaalt over de positieve kanten van muzikant zijn en de struikelbokken die daarbij horen.

Voor de derde plaat is de band afgereisd naar Eindhoven om in de Uncle Gabe Soundstudio in slechts zes (!) dagen het volledige album op te nemen. Dit allemaal volgens de aanpak ‘press record, play and choose the best take’. Zo benadert het album van de mannen het livegevoel heel erg goed. Het klinkt puur en ongekunsteld. Niet uit op die snelle, vluchtige hit en het bijbehorende succes, maar overdacht en eigen. Op het album voeren bluesrock, americana en southern rock de boventoon. Vanaf 1 mei vind je het album op alle streamingdiensten en de platenzaak.

LET OP! Wij controleren onze bezoekers op een geldige QR-code aan de deur. Houd hier rekening mee wanneer je je ticket aanschaft. Verder verandert er niets aan je avond uit. Veel plezier alvast!

Line-up

Collapse
VOLTAGE
VOLTAGE

Dave Vermeulen, frontman van The Voltage, brak door bij het grote publiek toen hij tweede werd bij The Voice of Holland 2015. Hij koos ervoor samen met zijn band verder te gaan en te bouwen aan zijn carriére. Hun album ‘Around the Bend’ kwam uit in 2017 en sindsdien speelden ze al op Paaspop, Popcity, Kaaspop en in Doornroosje.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event