loading

FESTIVALLUNCH @ DE VREEMDE VOGEL [GEANNULEERD]

LUNCHEN IN FESTIVALSTIJL MET IDA & FRANCESCA

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 37.50
Deur
€ 37.50
Datum
ZO 16 JUN 2024
Open
11:00
Start
11:00
Verwacht Einde
14:00
Genre
Pop
Singer- songwriter
00's

De organisatie heeft helaas besloten het evenement te annuleren, in verband met het slechte weer. Kaartkopers ontvangen een e-mail en krijgen hun geld terug. Wil jij IDA en FRANCESCA toch zien komende tijd? Houd ons programma in de gaten, want we gaan vervangende concerten regelen.

Dit jaar slaan De Kroepoekfabriek en De Vreemde Vogel opnieuw de handen ineen: Op zondag 16 juni kun je genieten van een nieuwe editie van de festivallunches bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen. De Kroepoekfabriek verzorgt de muziek tijdens dit picknick-festival.

Festivaldiner
Tickets voor dit festivaldiner zijn te bestellen via de website van De Vreemde Vogel, en kosten €37,50 inclusief het festivalmenu. Het festivaldiner is gebaseerd op het Vlaardingse ‘Pluimage festival’ en het volledige menu vind je op de site van De Vreemde Vogel.

Line-up:
– IDA
– FRANCESCA

De Vreemde Vogel
De Vreemde vogel is een Buitenhotel, Tuincafé én zaalverhuurcentrum in een, gelegen aan de Van Baerlestraat 252 in Vlaardingen-West. De vreemde vogel is een verassende plek voor jong en oud, met onder andere een Escape Room, Curlingbaan, grote feestzaal en verschillende tiny-houses waarin kan worden overnacht.

Line-up

Collapse
IDA
IDA

IDA is het soloproject van Ida Weiler. Ze schrijft voor de mensen die het leven willen vieren met alle emoties en obstakels die daarbij komen kijken. Haar genrebending nummers variëren van soulful pop tot electronic indie, over onderwerpen die jonge 20’ers bezig houden: van eerste liefde tot mentale gezondheid. Van springen en dansen, tot klein en kwetsbaar, live laat ze veel verschillende kanten zien. IDA speelde eerder al in het Zuiderparktheater, het Paard, Doornroosje en 013 en stond ze op festivals als Parkpop en Bevrijdingsfestival. Al die tijd is ze bezig gebleven met haar eigen project wat ze in de komende jaren naar buiten wil brengen. Inspiratie haalt ze uit veel verschillende hoeken: de teksten van De Toegift en Froukje en de sound van Lizzy McAlpine en Olivia Dean.

Collapse
FRANCESCA
FRANCESCA

FRANCESCA staat voor energieke, rockende, maar soms ook kleine aangrijpende muziek. Zowel solo als in een duo of met een volledige band, is een show gegarandeerd een feestje. Met het uitbrengen van ‘Say’ zet ze zich met een krachtige combinatie van rock, blues en soul op de kaart. Nu speelt FRANCESCA, als duo met Daan Fletterman, een uiteenlopende verzameling van covers. Van de 60’s tot nu, soul tot pop en The Beatles tot Froukje, alles waarin haar rauwe stem tot zijn recht komt en de energie van het podium spat!

Informatie

Voorverkoop
€ 37.50
Deur
€ 37.50
Datum
ZO 16 JUN 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
11:00
Start
11:00
Verwacht einde
14:00
Genre
Pop
Singer- songwriter
00's
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event