loading

WE BLESS THIS MESS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 16 NOV 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Voor de liefhebbers van punk met een folkrandje of mensen die diep van binnen eigenlijk troubadour willen zijn, hebben we iets heel moois: We Bless This Mess (WBTM) uit Portugal staat op vrijdag 16 november in De KF.

WE BLESS THIS MESS

In het verlengde van namen als Tim Vantol, Mumford & Sons, Red City Radio en Frank Turner is daar Nelson Graf Reis, oftewel We Bless This Mess. Nelson, ook een tattoo-artist, reisde in 2014 naar Brazilië. Aldaar nam hij een EP op in de FM2 Studios in hoofdstad Brasilia. Dat bleek een lekker vertrekpunt, want daarop volgden 49 shows in geheel Portugal, Engeland en Duitsland.

Samen met zijn broer Marcelo werd in 2016 een eigen, onafhankelijk do-it-yourself label opgericht onder de naam Oh Lee Records. Het doel was om de verschillende muzikale projecten te ondersteunen. Inmiddels is het label uitgegroeid tot iets veel groters. Zo werden er tours georganiseerd voor WBTM en verschillende gelieerde artiesten door Europa. Nelson, soms alleen optredend, soms met een viermansband, kwam al voorbij op het Reeperbahn Festival in Hamburg, Eurosonic Noorderslag in Groningen, South by Southwest (SXSW) in Austin te Texas en de Indie Music in New York na selectie in het thuisland.

Zijn debuutalbum wordt binnenkort verwacht.

 

HARSH REALMS

Maar liefst twee voorprogramma op deze avond! De eerste is Harsh Realms. De Roosendalers spelen punkrock in de trend van Red City Radio, Off With Their Heads en Polar Bear Club. Eerder deelden ze het podium met namen als The Offspring, Good Riddance, Lowe Than Atlantis, Tim Vantol en Antillectual. Te gekke band, te gekke opwarmer!

LONE WOLF

LONE WOLF is geen onbekende voor De KF. De nieuwste aanwinst van de Rotterdamse punkscene bestaat uit (voormalig) bandleden van Accelerators, The Apers en The Bat Bites. Melodische punkrock met een overduidelijke verwijzing naar garage en indierock.  Er komt een eerste album aan, en dat belooft veel goeds.

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 13.00
Datum
VR 16 NOV 2018
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
Tickets kopen

https://spoti.fi/2hc77lz

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event