loading

WEBINAR | GEDRAGSVERANDERING (GESLAAGDE GOEDE VOORNEMENS)

door 2CoachMe & Human Performance Lab

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Datum
WO 13 JAN 2021
Open
19:30
Start
19:30
Verwacht Einde
21:00
Genre
Workshops & Clinics
Tickets kopen

De moderne mens is misschien succesvol volgens de maatschappelijke norm, maar uit balans, ongezond en onvoldaan. Elk jaar proberen we vanaf 1 januari uit alle macht de balans weer terug te vinden, maar helaas is het gros van de mensen in de derde week al weer terug bij af. 

Vaak begin je met het proces van het veranderen van gedrag en gewoontes door je te concentreren op wat je wilt bereiken. Dit brengt je bij resultaatgerichte gewoontes. Er is echter een alternatief: het ontwikkelen van ‘op identiteit gebaseerde gewoontes’.

Met deze aanpak beginnen we met te focussen op wie we willen worden. Om gedrag voorgoed te veranderen, moet je namelijk nieuwe dingen over jezelf gaan geloven. Je huidige gedrag nu is een weerspiegeling van je huidige identiteit. Wat je nu doet is een spiegelbeeld van het type persoon waarvan je denkt dat je het bent (bewust of onbewust). Het is dus veel krachtiger om gewoontes te ontwikkelen die op een nieuwe identiteit gebaseerd  zijn.

We gaan in dit seminar praktisch met methodes en technieken aan de slag om op identiteit gebaseerde gewoontes en gedrag te implementeren. Zie jij het nieuwe jaar als kickstart om gezond gedrag te implementeren? Dan kan dit seminar jou hierbij helpen.

Het webinar wordt gegeven via Zoom. Na aankoop van een ticket ontvangt men op de middag voor aanvang, na sluiting van de ticketverkoop om 16.00u, de link voor het Zoomgesprek. Zoom is verder gratis en is te gebruiken op zowel laptop en tablet als telefoon en een account is niet noodzakelijk.

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Datum
WO 13 JAN 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
19:30
Verwacht einde
21:00
Genre
Workshops & Clinics
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event