loading

WORDSCOUNT X LEVELS INVITES: BROKEZART

MET OPEN MIC, WORDSCOUNT & D-DRECHT PLANET

Informatie Collapse

Deur
GRATIS
Datum
ZA 18 NOV 2023
Open
19:45
Start
20:00
Verwacht Einde
Genre
Hiphop/ Rap
Pop
00's

Op zaterdag 18 november staat er een nieuw evenement van Levels op het programma in De Kroepoekfabriek! Een Open Mic (met prijs!), Lokale Rappers van Words Count en onze buren van D-Drecht Planet staan op het programma. De Kers op de taart? Dat is natuurlijk de headliner van de avond: Brokezart! 

Stichting Levels
Levels is een educatieplatform voor Urban Muziek in Rotterdam wat zich richt op talent, ontwikkeling, produceren en programmeren. Door on- en offline podium te bieden aan stemmen die niet of nauwelijks gehoord worden. Dit podium beperkt zich niet alleen tot het feitelijke podium voor ‘performers’, maar ook het spreekwoordelijke podium wat te vinden is op internet en diverse (social)media kanalen. Muziek is altijd de manier geweest voor zelfontplooiing, zelfverrijking en het vinden van een pad. Dit concert is onderdeel van de Levels Party Plannert: In dit traject wordt regionaal hiphoptalent een avond aangeboden waar zij een single, EP of Album kunnen releasen in verschillende podia in de regio.

Line-up

Collapse
Brokezart
Brokezart

Brokezart, ook wel Brokey genoemd, gebruikt muziek als uitlaatklep van nieuwe emoties die hij al opgroeiend leerde kennen. Hij haalt inspiratie uit de zanglijnen van JUICE WRLD, POLO G's emotionele teksten en Playboi Carti's stylo. De carriére van de jonge Rotterdammer raakte in een stroomversnelling toen zijn debuutsingle 'Blue Balenciaga's' in eens de 100.000 streams aantikte. Sindsdien is de rapper niet te stoppen; Inmiddels heeft Brokezart, meer dan 30 singles uitgebracht, en zijn de tracks waaraan hij een bijdrage heeft geleverd meer dan 10.000.000 keer gestreamd.

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event