loading

WORKSHOP STUDIOTECHNIEK

Informatie Collapse

Voorverkoop
70,00
Datum
MA 4 FEB 2013
Open
18:00
Start
19:00
Verwacht Einde
22:00
Ben jij een singer-songwriter, rapper, muzikant of DJ en lukt het maar niet om die demo net zo mooi te laten klinken als je zou willen? Hoor je je eigen stem niet meer door je gitaren? Of klinkt je nieuwe plaat in de club als een eindeloze bassdrop? Dan biedt de workshop Studiotechniek wellicht uitkomst! Bij De Kroepoek Academie krijg je meersporenopnames om je mixvaardigheden te verbeteren, tips om van je kamer een opname-booth te maken met spullen waarvan je nooit had gedacht dat je ze hiervoor zou kunnen gebruiken.
In deze cursus, die wordt gegeven door ervaren en gespecialiseerde studiotechnici leer je:
-Alles over geluid en akoestiek
-Microfoontechnieken
-Opnemen
-Mixen
-Mastering om je plaat echt te laten knallen
Inschrijving Workshops
De workshop series vinden gedurende zeven aaneengesloten weken plaats op maandagavonden in februari en maart 2013. En wel op: 4, 11 en 18 februari en 4, 11, 18 en 25 maart. De laatste avond is een gezellige afsluitende avond met eindpresentatie, waarvoor je ook je achterban kan uitnodigen om te laten zien wat uit de workshops is gekomen. De tijden van de workshop zijn: 19.00 – 22.00 uur.

Voor de workshop studiotechniek zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je hieronder opgeven voor de workshop.

IEDERE WORKSHOP BIJ DE KROEPOEK ACADEMIE KOST 70 EURO (dat is voor zeven weken; 10 euro per workshop dus).
Inschrijving Workshops februari 2013

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event